Błąd Sbreak - "Sbreak model stosowany przez X_S1.S_S1 jest unde

C

-CAM-

Guest
Witam Miałem problem podczas korzystania z kontrolowanego napięcia sbreak swith. Symulacja jest przerwana z powodu: "Sbreak model stosowany przez X_S1.S_S1 jest niezdefiniowany" Jeśli próbuję otworzyć model pspice mówi "model sbreak nie znajduje się w aktualnych bibliotek." Co mogę zrobić? Dzięki

Musisz albo zadzwonić go, w include łańcucha, lub trzeba dodać katalog, w którym się znajduje do ścieżki biblioteki.

[Quote = dick_freebird] Musisz albo wezwać go, w include łańcucha, albo trzeba dodać katalog, w którym się znajduje do ścieżki biblioteki. [/Quote] I dont zrozumieć pierwszą odpowiedź. Może miałem widzieć im pomocą schwytania. Mój problem isto creare delaied wersja wycieczka sygnałów z obwodu. Proszę mi pomóc [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 27 minutach: [/color] [/size] Teraz mówi: Model IO_STD wykorzystywane przez X_U1.U1 jest niezdefiniowany proszę o pomoc [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 52 minutach: [/color] [/size] Przepraszam ostatni błąd odnosi się do "opóźnienia" z biblioteki "dig_misc". Jak ja saiid mój problem jest opóźnienie sygnałów, więc jeśli mogę z przełącznikami lub opóźnienia jest taki sam. Myślę, że mój problem jest brak pliku lib bo gdy próbuję dodać jako globalny i heve do wyboru "wszystkie pliki" IIF chcę zobaczyć jakiś plik .. Ktoś może mówi mi, gdzie je znaleźć? Dziękuję bardzo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back