avr Bluetooth zdalnego sterowania

K

kvyekta

Guest
nie każdy organ ma pomysł, aby połączyć avr mikro z kluczem bluetooth? Chcę zbudować zdalne sterowanie na mój telefon nokia (n70), które współpracują z bluetooth. że musi napisać program symbian i microcontrolled sprzętu i że może kontrolować każde urządzenie, takie jak samochód, drzwi parking, lampy, .... proszę mi pomóc budować ten projekt: D

Hi pierwsze musisz znaleźć niebieski ząb dongle lub modułu, który jest otwarty sprzętu tj. pełnej schemacie jest podana przez sprzedawcę lub producenta chip. następny u potrzeba stosu USB na AVR, czy moduł będzie interfejs poprzez interfejs USB, a następnie jest niebieski ząb stosu (i u muszą być przez w nim): idea:

jak tam twój projekt będzie? Jestem ciekawy w ten, że zbyt. możesz mi pomóc zacząć?

Myślę, że puviarasu sugestie powinny być przyjmowane! [Quote = puviarasu] Hi pierwsze musisz znaleźć niebieski ząb dongle lub modułu, który jest otwarty sprzętu tj. pełnej schemacie jest podana przez sprzedawcę lub producenta chip. następny u potrzeba stosu USB na AVR, czy moduł będzie interfejs poprzez interfejs USB, a następnie jest niebieski ząb stosu (i u muszą być przez w nim): idea: [/quote]

Hi cann't widzi zawartości "is1002n.pdf". akrobata musi chińskim czcionek aktualizacji! Czy jest jakiś inny alternatywny plik, który jest czytelny?

Hi. Każdy organ ma do konstrukcji referencyjnej (schemat) dla IS1002 bluetooth dongle? Dzięki

co "SIW 3000AIF1" jest przydatny dla projektów bluetooth i to tak tanio, Znalazłem go w dongle usb bluetooth, bym kupił go za 6 $, Przeczytaj arkusza poniżej, aby zobaczyć jej funkcje

przepraszam, można uzyskać kod J2ME na telefon komórkowy. Pracuję nad podobnym projektem. będzie to bardzo pomocne dla mnie, jeśli ja dostać ten kod.

hai wszystkich whats "expexted odległość komunikacji między dwoma modułami? w obszarze i otwartych? ml zakresie

dziękuję za odpowiedź. Zakres odległości od obiektu znajduje się w pokoju. nie więcej niż 10 metrów. Mam nadzieję, że wiele danych wystarczy. dzięki

hai przyjacielem, jeśli wniosek dotyczy transffer danych wewnątrz pomieszczenia, można użyć podczerwieni lub rf modułów, które będzie tanie i łatwe ml

mój przyjaciel i konieczność dokonania nadajnika za pomocą telefonu. do tego potrzebny jest J2ME oparte oprogramowania mobilnego. Będę zobowiązany, jeśli ktoś może wysłać mi, że ..... dzięki

IS1002 ma UART i USB oraz 8051 CORE z 2 8bit portów i meen jeśli Niektórzy mogą napisać kod dla tego chip komunicate przez UART ..... że będzie wielki zakresie

[Quote = kvyekta] Mam dongle Bluetooth USB z Is1002 chip (Bluetooth Baseband Controller). http://www.issc.com.tw/bt_dongle.htm i decied używać tego klucza z mega avr. poniżej arkusz dla is1002 żeton i jeden plik o J2ME Bluetooth Programowanie. [/url] [/quote] nie mam problemu, aby otworzyć tych plików pdf. Ciekawy ile jest chip? I jak daleko protokół Bluetooth został wdrożony w chip? Zabawny

mam taki sam klucz / Gembird / dla 4.5Euro w Bułgarii może być to najtańsza klucz, który widzę, ale nie mogę znaleźć arkusz dla innych żetonów

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back