automatyki domowej za pomocą ZigBee

S

saleha faisal

Guest
mój ostatni rok projektu automatyki domowej za pomocą ZigBee (cc2430 ZdK). W tym, chcę to sterowanie oświetleniem, kontrola temperatury i features.We kontroli bezpieczeństwa badali wiele o ZigBee, a także przeszedł dokumenty o badaniach zigbee.Tell mnie skąd mam brać start.I powinien wypełnić wytyczne w tej regard.Also powiedzieć mi o czujniki używane w nim, które są łatwo dostępne w pakistan.I musiał wykonać ten projekt w 2,5 miesięcy z moich dwóch kolegów [/b]

poszukiwanie rozwiązań ZigBee firmy Microchip. mają klasyczny PICDEM Z pokładzie zgodny córka karty ZigBee. Jego bardzo dobre na początek.

I już opracowały aplikację na C2430 DK. Najpierw należy zakupić zestaw do tworzenia. Drugą sprawą jest to aby zobaczyć, jak zostały zaprogramowane to. Wreszcie, modyfikować ich kodu, nie zostaną ponownie napisać całość i używać ich funkcji. To nie powinno być trudne. Okrzyki

użyliśmy zestawu, a także zaprogramować jego różnych części, takich jak diody LED, LCD etc.We zaczęły również jako koordynator i kontrolowane jak inne urządzenia końcowego ... chcemy wiedzieć, co robić dalej

chcemy wiedzieć, co robić dalej
Co dalej?? Jest wiele rzeczy do zrobienia. Dowiedz się profil aplikacji, klastra, deskryptora urządzenia, atrybuty i poleceń, to fondation z ZigBee. Dowiedz się, co jest wiążące, to wiążące tabele koordynator? lub routerów? lub urządzeń końcowych? Co o fiability jeśli koordynator nie? I tak dalej ... Olivier

hi ya. Im aktualnie robisz projekt, automatyczne przesuwane drzwi za pomocą systemu kontroli Zigbee smartRf04 zestaw cc2430. i potrzebujesz kilku wskazówek, jak go o to proszę

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back