ATMEL programer w Pakistanie

F

frajer

Guest
może ktoś z Pakistanu mają pojęcia o cenę ATMEL programer:?:

Hai

Istnieje słynny programista wykonane przez ASIM khan

Have u tried it?

Nandhu

jest ASIM khan's prog.w rynku?oraz u niektórych HV pomysł abt jego cena?

2500-3000/Rs dla programator uniwersalny.
im nie confirmed.ok czekać na jeden lub dwa dni, i będzie to potwierdzone

to jest zbyt łatwe do złożenia Atmel programmer.You tylko afew składnika.

Jeśli spróbujesz łatwy do tego programatora
http://www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit% 20/89prog/index.html

Jeśli u wanna programu AT89xx Seria następnie programista nie jest zbyt kosztowne.i trzeba o zużytym 1000-1500 dla tego
Ale jeśli u wanna do programu więcej niż potem dostać jeden uniwersalnyI m za pomocą programatora ATMEL to działa dobrze, jeśli u jej potrzebują następnie PM do mnie
Nie zapomnij napisać swoją lokalizację

chiński programator uniwersalny w Lahore 2500 / - R.
potwierdzone z rynku!

Programatory:
Quadri Electronics Design, Co-operative Rynku, Karaczi: 1000 / --
Universal Programmer: 1500-3000
Genius Programista: 3000-4000
TOPWIN: 6000
SuperPRO: 8000
LabTOOL: 10000-12000

Moja rada byłaby Quadri if u wanna tanim rozwiązaniem, SuperPRO lub TOPWIN if u wanna wszechstronność i są skłonni do wydatków.

Pakistańscy brata yru serching kupić programmer.yru nie budować urself.
Mam zbudować Atmel programista i że ucieka fine.i będzie po plany if u wanna.

faraz101 napisał:

Pakistańscy brata yru serching kupić programmer.yru nie budować urself.

Mam zbudować Atmel programista i że ucieka fine.i będzie po plany if u wanna.

Chłopaki mam stk500 z wbudowane isp, ale ja nigdy go używać)
Wystarczy znaleźć mniejszą alternatywą dla niego - avreal.Używam stk200 adapter to:
http://www.ln.com.ua/ ~ Real / avreal / index_e.html

po co się z zakupem rozrzedzi że koszty nie powinny?

i może je easily.this prog jest zgodny z stk200/300 prog.you może programu Bascom lub ....

Zrobiłem po schematem o programator uniwersalny kilka miesięcy temu, zdolną do programowania nie tylko ATMEL MCU mikroczipowego ale również myślę, że jej nazwie Pony prog.
Jednak, jeśli chcesz kupić kilka rzeczy jakości przejdź do Sklepy eBay i można pociągnąć dobry interes.Przesyłanie pieniędzy do sprzedającego jest całkiem proste, jeśli wiesz o Western Union i Zarco Exchange, gdzie musisz dać pieniądze PKR i zostanie wypłacona na rzecz sprzedawcy w $.

Assalamo Allykum!
Myślę, że jeśli chcesz tanią Programista w ATMEL serii następnie yu powinien zakupić QADRI Electronics Programmer.
Inny niż ten programista nazwą "geniusz" jest również dostępnej na rynku i jego cena jest o kompaktowych.
2500 / =.
Powyższe Programista dostępne są zarówno w Współsprawozdawcy Operatie Rynku, Karaczi.
Trzymaj się
----- Hafiz

witaj
im z siedzibą w Wielkiej Brytanii i im do tego nowego programowania, próbuje im się czytać i pisać goldwafer karty, jeśli ktoś może pomóc proszę o e-mail powrót sajali786 (at) hotmail.co.uk ja jestem gotów zapłacić za swój czas i do help.thanks wyprzedzeniem.
Saj

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back