at89c52 można zablokować tylko raz?

K

KamalS

Guest
Czy to prawda, że at89c52 można zablokować tylko raz? Gdzie jest to wymienione w arkuszu danych?

AT89C52 nie jest OTP (jednorazowe programowalne) mikrokontrolera ale gdy bity blokady są nie możesz rewers tej funkcji .. Użyj funkcji ERASE, aby usunąć to FLASH (w tym wszystkie 3 bity blokady), a następnie można ponownie zaprogramować go ponownie .. Jeśli chcesz, aby odblokować bitów blokady i odczytu wewnętrznej pamięci programu - nie byłeś czas .. Pozdrawiam, IanP

Och! Wiem, że to nie jest OTP, nie staram się przełamać bitów blokady. Mój problem jest mogę programu mój 51/52s dobrze tyle razy, chcę Dopóki nie zablokować, po którym tylko wydaje się iść "złe" ... To nie mogą być usunięte lub nic. Mówię o serii "C". [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minutach: [/color] [/size] [quote = IanP] AT89C52 nie jest OTP (jednorazowe programowalne) mikrokontrolera ale gdy bity są ustawione blokady można nie rewers tej funkcji .. Użyj funkcji ERASE, aby usunąć to FLASH (w tym wszystkie 3 bity blokady), a następnie można ponownie zaprogramować go ponownie .. [/quote] Nie rozumiem was. Można powiedzieć, że nie mogę odwrócić funkcję, gdy bity blokady są ustawione, a w następnej linii mówisz bity blokady mogą być kasowane przez wygaszanie. Wydaje się, że bity blokady można ustawić tylko raz?

Miałem zaprogramowane moje 89C51 wiele razy. Skasowanie go i ponownie. Po zablokowaniu trzeba usunąć, by ponownie go zaprogramować. Podczas wymazywania bitów blokady będą również usunięte. Będziesz miał pustą chip. Teraz można go zaprogramować i zablokować go. Pozdrawiam Nandhu

z moim zdaniem, nie mogą być zależy od typu programatora użyć Jestem programu i usunąć i ponownie program zbyt wiele 89c51/52 lub 89s51/52 z równolegle programista bez problemu

Myślę, że zamek nie jeden raz ... KamalS możesz mi powiedzieć, co programista użyć ... Oh .. i nandhu015 ... tylko zablokować 52/52 raz i spróbuj usuwania go ponownie i daj nam wiadomo.

Moja aplikacja również użyć AT89C52 może program z blokady i usunąć wiele razy. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 9 minutach: [/color] [/size] Moja aplikacja również użyć AT89C52 może program z blokady i usunąć wiele razy.

[Quote = KamalS] Czy to prawda, że at89c52 można zablokować tylko raz? Gdzie jest to wymienione w arkuszu danych? [/Quote] itz w pełni zależy od ur Programator

[Quote = grittinjames] itz w pełni zależy od ur Programator [/quote] Jak to możliwe?

Hai vsmGuy Tak próbowałem go teraz. Jest OK. Jestem w stanie usunąć zablokowane 89c52 i przeprogramować go. Próbowałem to 4 razy. To działa. do informacji i wykorzystania i równolegle programista zaprojektowany przez sunrom Pozdrawiam Nandhu

Ah to! Dzięki nandhu015. Myślę, że pytanie zostanie rozstrzygnięty wtedy?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back