AT89c5131 nie może być wykryta przez XP

S

shendu

Guest
może ktoś mi pomoże?może pracować w osillator istnieje sygnał ALE pin, zamieniam pcb sam, ale i wtyczka USB autobus, w xp systemu mówi, że może go wykryć, "nieznane urządzenie"

jest to problem at89c5131 (nie ma bootloadera) lub problem mojego schematyczne.jeden z ekspertów chcą mi pomóc?

mój email: wxzhao (at) yahoo.cn
może ktoś mi pomoże?Dodano po 19 minut:jest to mój wzór
Przepraszamy, ale musisz logowania w celu wyświetlenia tego zajęcia

Domniemane że mikro jest zaprogramowane z oprogramowaniem, należy sprawdzić D i D połączenia podłączony na PCB.JEŚLI wymiennie, nie zostanie wykryty.Zbyt see you get właściwego 5volts do mikrokontrolera.Goodluck.

"nieznane urządzenie" oznacza, że okienko XP wykrył, ale nie może znaleźć sterownika.

Czego oczekujemy?.Jeśli ładować Atmel's klapki, spróbuj nawiązać połączenie, to będzie wielokrotnie otworzyć DOSBox, który zapytania port USB szukasz urządzenia.A bootloadera kolejności na urządzeniu powinny następnie zakończyć połączenie.

pytanie brzmi: kiedy podłączam w magistrali USB, klapka jest ustawiona, ale pop-up nie występuje, xp nie mówcie mi załadować sterownika

Twoja schematyczne wysłana powyżej pokazuje Pin2 USB jak D-whearas to być shud D w porównaniu do innych USB schematem.Spróbuj między chnaging tych.Powodzenia.

Ok, I tried it and
I'm wrong.A bootload kolejności powinny skłonić DOSBox,
a następnie połączy klapce.

lepiej inne propozycje.Przepraszam.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back