ARM 7 pomysły SA1110 projektu

J

john2020

Guest
hi all,

Muszę zrobić duży projekt dla mojej MS.I jestem zainteresowany ARM7TDMI.I mieć Intel Strong ARM pokładzie SA1110/SA1100.what rodzaju projektów aplikacyjnych mogę zbudować przy użyciu tego? Może ktoś zaproponować mi pomysłów na projekt?

Mam pomysł, aby wdrożyć Bluetooth / stosu protokołów GSM na ARM.What są do konkretnego obszaru, muszę wiedzieć, do opracowania wyżej wymienionych aplikacji w ARM? Czy są jakieś dobre książki o tym? Mam książek związanych z projektem ARM.any pomysłów związanych z ARM i SA1110 byłoby wysoce appreciated.Pls mi pomóc

dzięki
John

Cześć

Można zaprojektować wszystkie cyfrowe nadajnik FM, który można uzyskać sygnał I2S jako danych wejściowych i direcly modulat go do sygnału FM stereo z wykorzystaniem procesora ARM do tworzenia wszystkich sygnałów nedded digitaly i modulowania sygnału, przy użyciu techniki DDSJest aplikacja do wiadomości na stronie analogowe jak Maneż za pomocą analogowych DSP - ten może pomóc kikstart projektuAll the bestBobi

Hi bobcat1

Dziękuje za szybką reply.can wysłać mi link do tej notatki wniosku? Nie jestem w stanie znaleźć it.i potrzebę pracy z procesorem ARM i nie processor.i DSP mieć jakieś pojęcie o GSM / BLUETOOTH stos protokołów realizacji ARM 7 . masz jakiś pomysł na temat implementacji stosu? pls help me

pozdrowienia
john

hi all

może ktoś mi pomóc znaleźć kod źródłowy dla wykonania VOIP (H323) dla ARM 7.pls pomóc mi kilka linków lustrem, aby pobrać kod ARM 7 processor.what wszystkich konkretnych dziedzinach, i potrzebne do realizacji wyżej aplikacji w ARM 7? pls help me.

Cześć

możesz sprawdzić

www.openh323.org

To w oparciu o komputer projektu, ale może pomóc.

Możesz wysłać mi info Referance o RHE GSM i realizacji Bluetooth ponad ARM7?

Salam
Hossam Alzomor

hi alzomor

dzięki za szybką reply.well, knw I o open-source w H323, ale chcę specjalnie dla ARM7.I nie abot pomysł realizacji Bluetooth lub GSM ARM7.But można uzyskać ogólne informacje na ten temat ans książki są dostępne w sieci GSM i Bluetooth z Download session.if masz jakiś pomysł na temat realizacji w grupie 7, podzielić się ze mną.

pozdrowienia
john

323 jest martwy, moim zdaniem, nie tracą czasu
wdrożenia SIP lub MGCP lub IAX2

hi pool_77

możesz mi powiedzieć o wdrażaniu SIP dla ARM 7? co wszystkie specyficzne obszary muszę knowfor wyżej wymienionych aplikacji? możesz wysłać mi lustro linki do kodu źródłowego i innych informacji na SIP i ARM? pls współpracownik ve me.I " Pomysł o SIP (Session Initiation Protocol) i MGCP, IAX2, ale to, co jest?

pozdrowienia
john

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back