D
daniels_here
Guest
Ja jestem stara się stworzyć anteny kierunkowe, korzystając z prostych i poprawki anteny paraboliczne anteny.Rozumiem, o konieczności odgadnąć miejsce między punktem centralnym i naczynia, ale i zastanawiałem się, co jest najlepsze dla refleksji, jaki rodzaj materiału.Obecnie można ją uzyskać tylko w dół do 30 stopni przy użyciu 200mm szerokości naczynia ale chcę go na 15 stopni.
I zostały z wykorzystaniem myślenia o fazowanych układów, ale również Mam problem z tym coraz to zbyt pracy.kiedy trzeba umieścić je 1 / 2 wavelenght wyjątkiem jest to, że z centrum przy użyciu dipol paskowej.
jak gdybym był przy użyciu paskowej na 2.4GHz 3mm szeroki i 31.25 1 / 4 wavelenght długo mam iść centrum tej linii do następnej taśmy?
I zostały z wykorzystaniem myślenia o fazowanych układów, ale również Mam problem z tym coraz to zbyt pracy.kiedy trzeba umieścić je 1 / 2 wavelenght wyjątkiem jest to, że z centrum przy użyciu dipol paskowej.
jak gdybym był przy użyciu paskowej na 2.4GHz 3mm szeroki i 31.25 1 / 4 wavelenght długo mam iść centrum tej linii do następnej taśmy?