Analogowe urządzenia nowego blackfin płyty demo DSP za 99 USD do ...

Ja i mój przyjaciel kupił 5 z tych dzieci. Nicea płyt szuka! A ja mam zdążył je wypróbować jeszcze jednak: (.

W Rosji to forum wybrzeża 180 $ z ADI Autoryzowany Dystrybutor Wygasa 31.01.04. Następnie 380 $

Kupiłem te przed promocji po cenie katalogowej. Pewnie się jeszcze kilka na 99 dolarów zniżki. Zarząd działa dobrze, wbudowany JTAG USB jest bardzo powolne (w porównaniu z TI / spektrum cyfrowe), jednak. I w pełni-up dev. oprogramowania i emulator są $$$$. GNU Compiler (przeniesiony pierwotnie dla BF535) i "alpha" 2.4.x jądra Linux (dla BF533) nie istnieje. Loki

I nigdy nie może się dostęp do www.analog.com z mojego domowego komputera. Kiedyś do pracy dawno temu, ale przez ostatnie lata i tak nie działa, gdy próbuję. Z innych komputerów działa bez problemów. Czy ktoś ma jakiś pomysł dlaczego? Używam Internet Explorer 6 i próbował ustawić poziom zabezpieczeń na niski i akceptowała wszystkie pliki, ale nadal nie działa. Próbowałem dodać www.analg.com do zaufanych witryn i to nie pomaga.

A kiedy klikać na zamawianie mówi: 315,65 dolarów hmm ...

[Quote = davorin] A kiedy klikać na zamawianie mówi: 315,65 dolarów hmm ...[/quote] Oferta tylko dobro od ADI autoryzowanego dystrybutora.

Spróbuj arrow.com. Kliknij na wyszukiwanie zaawansowane i wpisz numer części dla eval. pokładzie. Nie powinieneś być w stanie zamówić on-line. Loki.

Czy ten zestaw EZ-Lite poważnie używane do dekodowania mpeg aplikacje? Jak powiedzieć ... pracuje (uC) linux i dekodowania MPEG aplikacji?

Hi davorin Wizyta tutaj i szukać zestawu z następujący numer części. NUMER CZĘŚCI: ADDS-BF533-EZLITE Ma wideo ADC / DAC requird interfejs przetwarzania wideo. Mam nadzieję, że można go wykorzystać dla własnych celów. h ** p: / / www.analog.com/processors/epProductPage/0, 2542, BF533% 252DHARDWARE, 00.html

Analog Devices dodał innych EZ-Kit. Multi-Processing oparte ADSP-BF561 EZ-KIT Lite za 199 dolarów

Zobacz Mapa drogowa BLACKFIN DSP o przyszłość. h ** p: / / w * w.analog.com/Analog_Root/static/promotions/blackfin750/index.html ADSP-BF561 integruje dwa Blackfin rdzenie do zapewnienia innowacyjnej platformy dla konsumentów aplikacji multimedialnych. Nowe procesory Blackfin będzie oferować szeroką gamę interfejsów urządzeń peryferyjnych, w tym USB 2.0, 10/100 Ethernet, CAN i PCI. Poszczególnych członków rodziny są skierowane do usług multimedialnych, komunikacyjnych, zastosowań motoryzacyjnych i przemysłowych.

BF561. nie ma czasu. Myślę, że naprawdę gotowy do produkcji w ciągu roku

Przez ograniczony okres czasu, Cilicon Avnet sprzedaje ADSP-BF533 EZ-KIT Lite (numer części ADDS-BF533-EZPROMO) za 99 USD, 66% rabatu od ceny katalogowej. Każdy klient, który nabywa EZ-KIT Lite to ograniczony czas cena specjalne zostaną zarejestrowane do zakwalifikowania się do bezpłatnej VisualDSP + + ® pakiet 3.500 dolarów wartości. Oferta ważna w Ameryce Północnej tylko przez ograniczony czas. Zestawy muszą być zakupione pomiędzy 01 lutym a 30 kwietnia 2004. / Menu http://www.em.avnet.com/: "Promocje" -> Analog Devices

To jest naprawdę sporo ... Niestety, nie wszyscy z nas z Ameryki Północnej. Wszelkie sugestie, co możemy spróbować? Ja mieszkam w Nowej Zelandii .... Jest to szczególnie źle, kiedy szuka jakichkolwiek nietypowych części ... My promotora chciał dostać 200 dolarów Honeywell cyfrowy kompas ... Lokalnym dystrybutorem postanowił znak, że nawet o 300% (gdy porównać do zakupów online Honeywell ).... Nie możemy zrobić nic ..... Być może niektóre duszy rodzaju w forum mogą kupić większość z nich i odsprzedać je za 125 USD dla reszty z nas w innych częściach świata ....

Witam wszystkich, Chciałbym wiedzieć, czy ktoś miał środków na urządzeniach sterowniki dla Blackfin.Id jak ubiegać się o staż w analogowe urządzenia, wszystkie rady i sugestie są mile widziane. ROCKS EDAboard.com! Southpaw.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back