analizator sieci naprawy porady

S

sreed

Guest
Cześć,

Czy ktoś tam fimiliar z naprawy HP 8752A analizatory sieci?
Mam jedną jednostkę na moje ręce, które powinny być obsługiwane i szukam porady.

Dzięki

Witaj!

Mam operację i realizacja podręcznika, niektóre komunikaty o błędach nie są wyjaśnione.Mogę przesłać w formacie PDF, jeżeli jest to wymagane, ale nie mam service manual.CU

Nie ma podręcznika obsługi klienta z dostępnych układów.Możesz przejść na stronę i pobrać agilents podręcznika z winy znalezienie i praktycznych procedur.To tylko pomóc zidentyfikować wadliwy moduł lub karty.Jedynym schemat przewiduje, że instrukcja jest Schemat blokowy.Jaki jest problem z urządzenia?

Cześć,
Problem z moim jest, gdy jest włączony w
nakłady na wyświetlaczu nie jest zakłócona.Ale w innej jednostce na takich samych warunkach, płaskiej linii był wyświetlany.
Dzięki

Być może pomocne - Yahoo forum dyskusyjnego dla HP_Agilent sprzęt i instrukcje:
http://groups.yahoo.com/group/hp_agilent_equipment/

sreed napisał:

Problem z moim jest, gdy jest włączony w

nakłady na wyświetlaczu nie jest zakłócona.
Ale w innej jednostce na takich samych warunkach, płaskiej linii był wyświetlany.

Hi Pit,
Ja nie próbowałem łączący wszelkie obciążenia lub inputs.I "Próbuję dostać ładunek od klienta w celach testowych.Gdy urządzenie jest zasilane do wiadomości wyświetlany jest poniżej:

"Uwaga: Phase Lock Cal Failed"

Czy to tell you anything Dzięki .......

Nie ma procedury w podręczniku, że można się dowiedzieć się co jest przyczyną tego stanu.Można sporo rzeczy, od prostych CAL na coś bardziej poważnych

Czy istnieje strona internetowa, na której tego podręcznika jest psoted?Nie mogę go znaleźć na www.agilent.com.

sreed napisał:

Gdy urządzenie jest zasilane do wiadomości wyświetlany jest poniżej:

"Uwaga: Phase Lock Cal Failed"

Jednostka ta została wykorzystana na linii produkcyjnej i jako takie nikt nie zrealizowane, gdy komunikat o błędzie popped up.If zbyt dużo władzy była stosowana myślisz winy może być w fazie Blokada pokładzie?Jeśli tak, który komponent będzie najprawdopodobniej mieć wpływ na swoim experience.I ma wyciągali zarządu i potrzebują miejsca, aby rozpocząć sprawdzanie Dzięki ...

sreed napisał:

Jeśli zbyt dużo władzy była stosowana myślisz winy może być w fazie blokady pokładzie?

Spójrz na 8753A service manual, to może być bardzo podobny do 52A.Nie znajdziesz procedurę badania tego typu błędu.To jest poniżej PG236 i 293 PDF podręcznika
http://cp.literature.agilent.com/litweb/pdf/08753-90156.pdf
Przepraszamy, ale musisz logowania w celu wyświetlenia tego zajęcia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back