ADC0820 .???????

S

seadolphine2000

Guest
Witam, .. Wiem, że pytanie to pytanie wiele razy, ale muszę zrobić to ponownie. Co jest najbliższy numer części ADC do tego ADC0820 lub ADC08061 .????? Tutaj są arkusza danych, aby zaoszczędzić czas. Proszę mi powiedzieć, jaki ten nowy ADC wpływa na częstotliwość próbkowania lub maksymalnej częstotliwości zakresu .??? muszę je oscyloskopu na tej stronie: http://www.geocities.com/lptscope/home.html Bardzo dziękuję wam wszystkim, będę bardzo dziękujemy za uwagę. Pozdrawiam

Zobacz TLC0820 z Teksasu jest bezpośredni zamiennik dla ADC0820. Więc użyłem zarówno ...

Dzięki penrico za uwagę, będę szukać tej części, ale załóżmy, że nie mogłem go znaleźć, Jaki byłby efekt drugiego ADC jak 0804,0808, .. na tej częstotliwości próbkowania zakresu i częstotliwości .????

seadolphine2000, nie wiem, w którym się aktualnie znajduje, ale AD0820 jest jednym z najprostszych rzeczy do znalezienia. Cóż może być to lepiej wam powiedzieć, jakie składniki można kupić i jakie kanały dostaw są dostępne, aby kupić składniki, a następnie forum może doradzić, co robić. Ponadto, jeśli proszą o ewentualnej wymiany, będzie lepiej umieścić swoje wymagania ADC tutaj. Wszystkiego najlepszego ..

artem, dzięki za troskę, jestem z Egiptu i szukałem tego allover część kraju, a tylko znaleźć ADC0804, ADC0808. Muszę to ADC, aby oscyloskop podłączone powyżej maksymalnej częstotliwości nie mniejszej niż 100kHz. Czy mógłbyś mi pomóc .????

Postaraj się, aby bezpłatną próbkę z nich. Uzyskać od Maxim dwóch ADC0820, a od texas dwóch TLC0820, zarówno darmo.

penrico, Bardzo dziękuję za Waszą troskę. Jak mogłem to zrobić.??

penrico .. Dziękuję bardzo za pomoc, starałem się uzyskać bezpłatne próbki z National ale powiedziano mi, że są pewne kłopoty podatkowe z Egiptem, więc będą trzymać moją prośbę. Co mam zrobić .????

Witam, jestem obecnie pracuje nad proj usin adc0820.i "m gettin wewnętrznego napięcia wokół 2,5 V na d Vin (pin 1). choć i gav d połączeń odpowiednio n sprawdzane zarówno w WR-RD i RD trybie. .. może any1 plz mi pomóc w dis zakresie??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back