AD8555

N

Nourse

Guest
Witaj,
Chciałbym, aby program zysku, a offset AD8555
Ja również chciałabym się odtworzyć wartości zysku w pierwszym Stokes AD8555.
Chciałbym zrobić w VB bezpośrednio przez komputer z systemem Windows XP przekazując jego parametrów poprzez port szeregowy komputera.
Vousque zdaniem jest to możliwe czasu comptenu nałożone na każdego impulsu 38-słowo bit?jeśli tak, to w jaki sposób?masz przykładowy program do programowania tych zysków, offset i korekta?
Widziałem kwestii Inkwaterman i przeczytaj odpowiedzi na gidimiz EDAboard.com Forum Index -> Mikrokontrolery.
Mam czytać arkusz podobnych urządzeń na AD8555 i Ad8556 ale nie wiem jak.
Thank you in advance
Jean-Pierre SARTEAUX
Jean-pierre.sarteaux @ mines.inpl-nancy.fr

Hello gidimiz,
Będę chciał, aby program wzmocnienia, offsetu i AD8555 i chciałbym również odczytać wartości Stokes korzyści wcześniej w AD8555.Ja jak to zrobić w VB bezpośrednio przez komputer w systemie Windows XP drodze jego parametry portu z serii PC.Jest to możliwe comptenu razy nałożone na każdy impuls słowo 38 bity?Więc tak jak?mają próby kodowania do programu tych zysków, offset i drugiego czytania?Widziałem kwestii Inkwaterman i przeczytaj odpowiedzi na gidimiz EDAboard.com Forum Index -> Microcontrollers.I oraz zapoznała się z arkusza danych podobnych urządzeń na AD8555 i Ad8556 ale nie wiem jak zrobić
Dzięki temu przez góry.
Jean-Pierre SARTEAUX
Jean-pierre.sarteaux (at) mines.inpl-nancy.fr

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back