Absolutorium

W

Web Engineer

Guest
Faceci, gdy stacja jest na powietrzu, podajniki opłata i chcę, aby być w pełni zakończona.Więc jak mogę absolutorium podajniki się w bezpiecznej stronie

Widziałem 400kW radiostacji MW około 2 lata temu, który wieży anteny około 190m.U podnóża wieży widziałem wielkie iskiernika.Za każdym razem, wieża za statyczne słyszałem dźwięk jak wystrzału i zobaczyć iskry.
Nie wiem, czy takie rozwiązanie jest ok dla nadajnika, ponieważ za każdym razem, pożary iskry wyjściową nadajnika jest ciężki załadowany.Jeżeli pogoda jest wietrzna, iskiernika mogą wykonać co 2-5 minut, albo tak.
To stacja używa 2 nadajników DX200 Harris i sumator i nadajniki mają na celu wspieranie unproperly dopasowane ciężarów, przez automatycznie zmniejszenia mocy wyjściowej, od wentylatory chłodzące, a wreszcie wyłączyć nadajnik, jeśli trwa to zbyt ciężki.

Być może lepszym pomysłem jest CONECT RF choke między wieży anteny i ziemi, lub pomiędzy przewodami Fider.Dławik powinien wspierać usuwanie bieżących.

Koleś, nie będę wokół śruby.Jeśli nie wiesz, co robisz, pobyt heck daleko byś nie usmaży.I did not work z wieży inżyniera VAT, i powiedział mi, opowieść o wspinaczce aktywnych wieży.Nie był duży kawałek sklejki na ziemi, i trzeba było skakać od dołu szczeble wieży na sklejki, ponieważ jeśli spróbujesz po prostu zejść chcesz być prądem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back