89s52 dziwny problem

M

Medtronic

Guest
Hello All

W moim pokładzie i stosowania 89s52 istnieją dwa styczniki "moc z separet switch", które napędzają silnik 3 fazy dla ruchu w górę iw dół silnikowych i innym silnikiem
To wszystko działa, ale czasami, kiedy uruchomić lub zatrzymać silnik, 89s52 reset, 5V jest czyste 0,1 uF i 10uF, zaczynam wzrost capcitor mocy do 2200 uf
i na wejściu tablica rozdzielcza, ale jest lepiej, ale nie całkowitej elimnate to resetowanie
Co mogę zrobić, aby wyeliminować resetowanie 89s52?

Dzięki za wszelką pomoc i sugestii

Z pozdrowieniami
Medtronic

należy użyć SolidStateRelay do napędu styczników silnikowych

czy można podłączyć 220nF Kondensator X2 w serii z 100 res Ohm.
do cewki kończy styczników silnikowych

tak z ciekawości, co ma się przywrócić wygląd obwodu jak na mikrokontroler?
Czasem hałas może powodować bóle głowy dla Ciebie, jeśli reset obiegu nie jest poprawne.

Czy masz EA pin podłączony do VCC?

Chyba EMI produkowane w przekaźnik przełączania grają Havok na reset.Możesz spróbować użyć SSR w zamian.Wiwaty

Seria Snubber korzystania z obciążeniem i prowadzić odpowiednią ziemi

Witaj,

Nawet jestem okładzina ten sam problem jak ty (wyzerowanie problemu).Czy któryś rozwiązanie Twojego problemu.Proszę dać mi znać, co jest rozwiązaniem znaleziono.

I really appreciate your help.Jestem również za pomocą styczników do przełączania silnika i wyłączać.gdy stycznik jest na naszej mikrokontrolera jest coraz zresetowane.

Proszę napisz do mnie szczegóły tantarshan (at) gmail.com.

Daj mi znać swój numer telefonu, wzywam was dzisiaj.Moja nie jest 91 9980410204.

Suresh.

Faceci, kondensator działa jak skrót przejściowe i resetuje IC.
Aby temu zapobiec, użyj TCM809 lub podobne 3-pin reset ic ochrony uC z nieustalonych.
Reset IC chroni uC z nagłych zmian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back