8086 mikroprocesora

Dziękuję, jeśli masz jakiekolwiek pojęcie o rzeczywistej liczby i jak na tej stor 8086 mic. i OPRATION

Dwa tekstu książki są doskonałe referencje do 8086: - 1. Przez Halls. 2. Przez Bhurchandi. tytułów obu książek jest czymś w rodzaju "Zaawansowane mikroprocesory i relacje / programowanie". sprawdź je ... bye

Wiem, że to bardzo dobra książka dla początkujących, w 8086 jego zespół: "Język programowania Zgromadzenie" przez yatha Yu ta książka jest idealna dla początkujących.

hi dwóch najlepszych książek na ten temat IBM montaż proramming PC przez peter Intel mikroprocesor abel ..... przez barry Brey ja dont mieć żadnego z nich, ale spróbuj je znaleźć .!!!! Pozdrawiam: D: D: D: D: D

[Quote = Nimer] hi dwóch najlepszych książek na ten temat IBM montaż proramming PC przez peter Intel mikroprocesor abel ..... przez barry Brey ja dont mieć żadnego z nich, ale spróbuj je znaleźć .!!!! Pozdrawiam: D: D: D: D: D [/quote] Hi Nimer, jestem w wielkiej potrzebie książki przez Brey ....... ru w stanie odebrać .... jeśli u mieć to ... proszę mi pomóc ... sankudey

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back