6V Dynamo Voltage Regulator

S

Steptoe

Guest
Czy ktoś może pomóc z tym niejasny wniosek:

Szukam obwód, który można użyć do budowy regulatora napięcia dynamo, które muszą być zdolne do regulowania 6v system, w ocenie co najmniej 60W, najlepiej 100w, i jeśli to możliwe, być w stanie podać napięcie wyjściowe 12V regulowane, więc mogę przekonwertować elektryka do 12V, ale uruchomić go z dynamo 6V wyjście

Znam swoje możliwości, jak mogę kupić co najmniej jeden regulator, że może robić to wszystko, ale chcę sprawdzić, czy mogę to zrobić sam przed wypłatą, a żeby zaoszczędzić sobie trochę pieniędzy w ten proces, aby można było wydać na rower

Thanks for any help

Najpierw spróbuj się prostych switcher-up konwerter Nat.Semic.np. LM2577.The normalny rower-Dinamo 8-10W, 60W, kiedy trzeba, myślę, że
jazdy jest bardzo powolny i trudno ...

Będę musiał sprawdzić, myślę, że może być mylona z dynamo rowerowe, jestem zainteresowany w budynku 6V Regulator dla dynama motocykl!

Co to jest Napięcie wyjściowe swojego Motorbyke dynamo?

Czy to motocyklowym lub rowerów push?.Jeśli to ostatnie, to będą musieli zrobić wiele trudno pedałować do produkcji takiej ilości energii.

do generowania 12V 100W mocy od 6V nie jest łatwe job.it potrzeba około 17 a. wydajność będzie słaba, tyle cieplnej należy przesyłać out.in tym przypadku zapomnieć LM2577 ect.looking dla www.liearn.com, Może helpful.in ciruit tym poziomie, należy użyć converter.you fazie wielu może wykonać zadanie z LTC1871, 2 boost Walutowy etapu i będzie uzyskać dobrą wydajność.
powodzenia!

Przykro mi, prawa strona jest:
w * w.linear.com
nadzieję, że może pomóc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back