3,5 mm jack ślad za pcb układ

M

Miib

Guest
Cześć chłopaki ... ktoś ma wszystkie standardowe SMD wymiar ślady (np. 0201,0402, SOT ... w formacie pdf? wdzięczni, jeśli udostępniania ...

Jeśli spojrzeć na www.pcblibraries.com (patrz "czarodzieje") widać, że wymagania systemowe również wymaga pobrania Microsoft. NET Framework w wersji 1.1 pakietu. (To jest do pobrania za darmo, które można znaleźć na stronie głównej sekcji download MS)

[Quote = eloeng] musisz ipc-2222 jest to standart smd i thr wielkości emisji dwutlenku / [/quote] Co sekcji IPC-2222 ma rozmiary Footprints SMD i TH? IPC-2222 jest nazywany "Przekrój Design Standard na sztywne Organic Forum Wydrukowano" Czy na pewno nie myśli się IPC-SM-782, który został zastąpiony przez IPC-7351?

[Quote = eloeng] masz rację to moja pomyłka i przykro mi [/quote] Nie ma problemu, ja tylko obawiam się, że pominięto w tym rozdziale specyfikacji

ROFLMAO, yep 782 jest starszym std, że otrzymuje 7351. Jaki pakiet PCB używasz, może ktoś ma ślady już w bibliotece dla niego dostępne.

spróbuj przejść do pcblibraries.com więcej informacji na temat nowego std. Będą powiedzieć o wszystkim.

IPC-7351 (Generic Wymagania dotyczące projektowania i montażu powierzchniowego Standardowy układ Land) jest dokumentem szukać. Obejmuje ona także konwencji wzór ziemi nazewnictwa.

[Quote = cyberrat] jest, że IPC-7351 lub IPC-7351A? [/Quote] On pisał stary nieaktualny IPC-7351, a nie nowsze IPC-7351A.

Mam jeden bardzo prosty stół, którego używam od wielu lat. Zrobiłem to dawno temu i nie do końca pewien, jak dokładne jest dzisiaj. Ale można go używać i uzyskać dobre wyniki z projektem, chyba że trzeba bardzo wysokiej dokładności. Z poważaniem, RF-OM [/img]

hi łatwiej, że U zainstalować wersję protell PCB sotware i sprawdzić jego biblioteki: D

dziękuję bardzo chłopaki ......:) do dodawania ipc-7351, jak również smt składnik jpg [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 7 minutach: [/color] [/size] Mam wątpić ..... kondensatora, rezystora, cewki indukcyjnej mają 0201,0402,0603,1210 ..... jeśli weźmiemy 0603 dla rezystora, kondensatora, cewki indukcyjnej ... one same na wymiary ..????

Yes_basically, ale dławiki tj. espeically od dostawców japonia są często zaprojektowane z lekkim inne szerokości kontakt na końcach (czapki) ... K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back