P
purnapragna
Guest
Witam mam adoubt jak jak to jest przesunięcie fazowe [tex] 180 ^ {\\ 0} [/tex] produkcji CE wzmacniacz? może ktoś wytłumaczyć przy użyciu procesu modulacji szerokości bazy? thnx purna!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
[/quote]niepożądanych cech bipolary są prądu bazy, niska impedancja wejściowa i cieplnej runaway zarówno ze względu na naturalne właściwości krzemu i ciepła zjawisko zwane "Wczesne życie (AKA modulacja szerokości bazy) i prądu bazy rekombinacji. Pojemności wejściowe (Miller i manewrowania pojemności) są tam zmienne ze względu na wyżej wymienione Wczesne życie. Tranzystora do wejścia jest teraz bardziej sterowany sygnałem, niż byłoby to wcześniej zrealizowane. To dlatego, że wyjście źródła FET jest obecnie w fazie. Oznacza to, że sygnał napięcia i prądu sygnału w fazie. Jest to istotne, gdy zauważa, że jeśli napięcia i prądu nie było w fazie, powiedzmy o 180 stopni, a następnie jako sygnał napięciowy poszedł pozytywny, prądu bazy wykraczałoby również pozytywne, ponieważ dwubiegunowy jest przeprowadzenie więcej, ale prądu bazy będzie w fazie z sygnałem prądu, więc odwołania będzie wynik.