100 punktów w tym arkuszu danych

S

sokrat

Guest
, Którzy potrzebują tego punkty!! Potrzebuję tego arkusza "Itm329 GPRS" lub Itm300 serii Sokrat

Tuff jeden już blisko. Itm329 GPRS ITM300 serii http://www.ttpcom.com/en/media/press/040322a.htm [url = http://www.ttpcom.com/en/media/press/040322a . htm] Kliknij tutaj [/url] trójzakresowy (850,1800,1900 MHz), GPRS Class 10, 48mm x 35mm x 3.4mm, HR / FR / EFR / AMR; ITM329 - trójzakresowy (900/1800 / 1900MHz), GPRS Class 10, 48mm x 35mm x 3.4mm, HR / FR / EFR / AMR. ...

tak Dane techniczne: oops: Twój arkusz nie dla Itm1010 dla Itm329 [quote = hotwaterwizard] Tuff jeden już blisko. Itm329 GPRS ITM300 serii h ** p: / / www.ttpcom.com/en/media/press/040322a.htm [url = h ** p: / / www.ttpcom.com/en/media/press/040322a. htm] Kliknij tutaj [/url] trójzakresowy (850,1800,1900 MHz), GPRS Class 10, 48mm x 35mm x 3.4mm, HR / FR / EFR / AMR; ITM329 - trójzakresowy (900/1800/1900 MHz ), GPRS Class 10, 48mm x 35mm x 3.4mm, HR / FR / EFR / AMR. ...[/Quote]

wydają się wycofali swoje wsparcie patrząc na to, co tam Sekcje mówi, że jest przeprojektowanie całego zakresu dlatego nie musi być problem z firmware thats irrisolvable przez update do tego stopnia, będzie obsolite więc wiedząc o tym nie jego dobry pomysł, aby projekt go, a zamiast tego istnieje wiele innych decydentów z lepsze wsparcie online i ... tańsze

[Quote = VSMVDD] wydają się wycofali swoje wsparcie patrząc na to, co tam Sekcje mówi, że jest przeprojektowanie całego zakresu dlatego nie musi być problem z firmware thats irrisolvable przez update do tego stopnia, będzie obsolite więc wiedząc o tym nie jego dobry pomysł na projekt to i zamiast istnieje wiele innych decydentów z lepsze wsparcie online i ... tańsze [/quote] masz rację Ale ja mam 100 sztuk z tego modułu i chcę, aby każdy wzór, za pomocą tego modułu

I nawet Emaliowanych firma próbuje arkusza danych. Oto odpowiedź: Witaj John, przykro mi powiedzieć, że ten produkt został niedawno odstawili. Nie jesteśmy już sprzedaż lub marketing. Jeśli mogę wydać zalecenie, Siemens AC75 jest podobny produkt, który zawiera również naszej technologii. pozdrawiam Tim Phipps TTPCom (teraz Motorola) Tu znalazłem Databrief z AOL Search Seimens Kliknij tutaj [/url]

Dzięki hotwaterwizard dam ci [color = blue] [size = 7] h [/size] [/color] [color = blue] [size = 7] elped [/size] [/color] i [color = red] [ size = 7] 10 punktów [/size] [/color] tylko. Wciąż muszę arkusz dla tego modułu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back