Regulamin | Ostatnie posty | temat RSS | Szukaj | Zarejestruj | Zaloguj

kompas elektroniczny

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> przemysłowa, automatyka i robotyka forum -> kompas elektroniczny
Wersja arabska Wersja bułgarska Polish version Wersja czeska Wersja w języku duńskim Wersja niemiecka Wersja grecka Wersja anglojęzyczna Wersja hiszpańska Wersja fińska Wersja francuska Hinduski wersji Chorwacki wersji Indonezyjski wersji Wersja włoska Hebrajski wersji Japońskiej wersji Koreańskiej wersji Wersja litewska Wersja łotewska Wersja w języku niderlandzkim Wersja w języku norweskim English version Wersja portugalska Wersja rumuńska Rosyjska wersja Wersja słowacka Wersja słoweńska Serbski wersji Wersja szwedzka Tagalski wersji Ukraińska wersja Wietnamski wersji Chiński wersji
Autor Wiadomość
HiQ

Post 22 listopada 2004 23:02 elektroniczny kompas

Co wy myśleć o hiszpański zanurzyć igłę i mogę jednego elektronicznej?
Powrót do góry
Sinatra

Dzięki: 12

Post 22 listopada 2004 23:45 Re: kompas elektroniczny

Możesz użyć krzemu kompasu żetonów.
Zapoznaj się w tych kmz51 i 52 od Philipsa.
S.

/ AN00022_COMPASS.pdf usunięta. (Klug) /
Powrót do góry
nicleo

Dzięki: 60

Post 23 listopada 2004 10:41 elektroniczny kompas

"AN00022_COMPASS.pdf" może być pobrana tutaj:

http://www.web-ee.com/primers/files/AN00022_COMPASS.pdf
Powrót do góry
HiQ

Post 24 listopada 2004 22:46 Re: kompas elektroniczny

ThanX dużo! I checked out materiału. Jest ok, ale nie wystarczy do tego, co miałem na myśli. Będę miał do disign własnego elektronicznego kompasu. Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę zachować ich wysłana na temat postępów.
Powrót do góry
7rots51

Dzięki: 14

Post 24 listopada 2004 23:28 Re: kompas elektroniczny

ISE TCM2-20 z www.pnicorp.com sprawdzić także inne produkty z Honeywell półprzewodnikowych podziału, sprawdź magneto rezystancyjnych czujników i kupić kompasu modułów z digikey.com.
Powrót do góry
HiQ

Post 25 listopada 2004 1:13 Re: kompas elektroniczny

Ten produkt wygląda bardziej obiecująco. BTW Myślałem o wirujących jedna cewka hooked do amplifyer (także obracanie), a następnie do Light Emitting Diode (także obracanie), gdy cewka przekracza Magn. zakresie linii dioda będzie świecić się. Nie wiem, elektronika i moje elec. Facet po prostu zamknąć, więc będzie trochę czasu zanim tego projektu jest wykonywana.
Powrót do góry
IanP

Dzięki: 1529

Post 25 listopada 2004 2:55 Re: kompas elektroniczny

W ciągu ostatnich 24h napisałem informacji na temat elektronicznego compases innego tematu: żyroskop.
Powrót do góry
aslm

Dzięki: 5

Post 29 listopada 2004 1:29 Re: kompas elektroniczny

dont znać jeśli naprawdę musi buid czujnika i ---- ale myślę, że KMZ51 obwód jest najprostszym whay iść.

Do schematów oraz linki sprawdzić mój post w temacie:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=87307&highlight =

ponownie do mnie
Powrót do góry
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> przemysłowa, automatyka i robotyka forum -> kompas elektroniczny
Strona 1 z 1 Wszystkie czasy w strefie GMT 2 godziny

Nadużycie | | Administrator | | Moderatorzy | | Wspomóż nas | | sitemap
wątek RSS