Regulamin | Ostatnio dodane | temat RSS | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

dokładność odbiornik GPS

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Elektroniczne pytania elementarne -> odbiornik GPS dokładność
Wersja arabska Wersja bułgarska Wersja katalońska Wersja w języku czeskim Wersja duńska Wersja niemiecka Wersja grecka Wersja anglojęzyczna Wersja hiszpańska Wersja fińska Wersja francuska Wersja Hindi Wersja chorwacka Indonezyjski wersji Wersja włoska Wersja hebrajska Wersja japońska Koreańskiej wersji Wersja litewska Wersja łotewska Wersja w języku niderlandzkim Wersja norweska Wersja polska Wersja portugalska Wersja rumuńska Wersja rosyjska Wersja słowacka Wersja słoweńska Serbski wersji Wersja szwedzka Wersja Tagalog Ukrainian version Wersja wietnamska Chinese version
Autor Wiadomość
mobile-to

Helped: 15

Post 19 września 2004 21:49 dokładności odbiorników GPS

Cześć,

Czy ktoś dostał niektórzy miejscu, gdzie mogę znaleźć o dokładności GPS dzisiejszej sytems GPS

Jest to system GPS z 10m dokładność dobre czy nie wystarczy?

Chcę kupić OEM systemu GPS, co jest najlepsze można kupić dotyczące dokładności i dobrej cenie (chcę tanie system)
Powrót do góry
View user's profile
djalli

Post 20 września 2004 8:10 Re: dokładność odbiornik GPS

mobile-go napisał:
Jest to system GPS z 10m dokładność dobre czy nie wystarczy?

Mam te recivers nawigacji GPS można podłączyć do laptopa i jest w 10-20m zakres błędu. Ja jestem z niego zadowolony.
Powrót do góry
View user's profile
papyaki

Helped: 19

Post 20 września 2004 8:29 Re: dokładność odbiornik GPS

Cześć,

Differential GPS systemy zapewniają dokładność arround 1 metr. Zwykle wykorzystania informacji przesłanych przez nadajnika naziemnego UKF radiowe, które znają jego Exactely pozycji. Łącząc się tą wiedzą z informacji GPS daje bardzo goog dokładności. Spróbuj wyszukiwania w G00gle z tych słów kluczowych (Differential GPS DGPS).
Powrót do góry
View user's profile
djalli

Post 20 września 2004 9:21 dokładności odbiorników GPS

W niektórych transportu publicznego, jak z autobusem serivices w największych miastach USA operatorów autobusów mogą dzwonić skrzyżowań drogowych poprzez GPS i niektóre usługi, które mówią "Następne skrzyżowanie jest 4th Street and Pine Road" z pre-recorded "sexy" głos pani. it is cool!
Powrót do góry
View user's profile
Google
AdSense

Post 20 września 2004 9:21 Reklamy

Powrót do góry
sifeddin

Helped: 2

Post 20 września 2004 22:21 dokładności odbiorników GPS

Hay
Jestem wielkim fanem Palm OS i cały szereg jej licencjobiorców
jest jedna firma, która sprzedaje komputer apalm z GPS wewnątrz czytam kilka doniesień o Jeśli podoba Ci się pomysł, że jeśli nie używasz GPS tracker tak tylko flip down town powrót anteny i nadal korzystać z komputera dłoni z hi -kolor hi-reselution 1,5 normalnej inne palmy, to musisz zobaczyć jeden z tych modeli iQue Garmin w http://www.garmin.com/
best of luck with acc. ale myślę, że jeśli jesteś gonna stosowania wewnątrz miasta, a następnie co najmniej 1,5 m to max tol. (@ Pół szerokości min ulicy) albo połączyć z zaufanego systemu odwzorowania (czytałem nie jest dla nas iQue pierwszy Garmin)

To nie jest komercyjne to rada
Powrót do góry
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Elektroniczne pytania elementarne -> odbiornik GPS dokładność
Strona 1 z 1 All times are GMT 2 Hours

Abuse | | Administrator | | Moderatorzy | | Wspomóż nas | | mapa strony
wątek RSS