| Autor | Wiadomość |
|---|
mobile-to
| 19 września 2004 21:49 dokładności odbiorników GPS | | |
|
| Cześć,
Czy ktoś dostał niektórzy miejscu, gdzie mogę znaleźć o dokładności GPS dzisiejszej sytems GPS
Jest to system GPS z 10m dokładność dobre czy nie wystarczy?
Chcę kupić OEM systemu GPS, co jest najlepsze można kupić dotyczące dokładności i dobrej cenie (chcę tanie system) |
|
| Powrót do góry | |
 |
djalli
Dołączył: 10 listopada 2001 Posty: 887 Helped: 15 Lokalizacja: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500
| 20 września 2004 8:10 Re: dokładność odbiornik GPS | | |
|
| | mobile-go napisał: | | Jest to system GPS z 10m dokładność dobre czy nie wystarczy? |
Mam te recivers nawigacji GPS można podłączyć do laptopa i jest w 10-20m zakres błędu. Ja jestem z niego zadowolony. |
|
| Powrót do góry | |
 |
papyaki
Dołączył: 13 kwietnia 2002 Posty: 564 Helped: 19 Lokalizacja: mała wioska gdzieś w Galii
| 20 września 2004 8:29 Re: dokładność odbiornik GPS | | |
|
| Cześć,
Differential GPS systemy zapewniają dokładność arround 1 metr. Zwykle wykorzystania informacji przesłanych przez nadajnika naziemnego UKF radiowe, które znają jego Exactely pozycji. Łącząc się tą wiedzą z informacji GPS daje bardzo goog dokładności. Spróbuj wyszukiwania w G00gle z tych słów kluczowych (Differential GPS DGPS). |
|
| Powrót do góry | |
 |
djalli
Dołączył: 10 listopada 2001 Posty: 887 Helped: 15 Lokalizacja: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500
| 20 września 2004 9:21 dokładności odbiorników GPS | | |
|
| | W niektórych transportu publicznego, jak z autobusem serivices w największych miastach USA operatorów autobusów mogą dzwonić skrzyżowań drogowych poprzez GPS i niektóre usługi, które mówią "Następne skrzyżowanie jest 4th Street and Pine Road" z pre-recorded "sexy" głos pani. it is cool! |
|
| Powrót do góry | |
 |
Google AdSense

| 20 września 2004 9:21 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Powrót do góry | |
 |
sifeddin
| 20 września 2004 22:21 dokładności odbiorników GPS | | |
|
| Hay Jestem wielkim fanem Palm OS i cały szereg jej licencjobiorców jest jedna firma, która sprzedaje komputer apalm z GPS wewnątrz czytam kilka doniesień o Jeśli podoba Ci się pomysł, że jeśli nie używasz GPS tracker tak tylko flip down town powrót anteny i nadal korzystać z komputera dłoni z hi -kolor hi-reselution 1,5 normalnej inne palmy, to musisz zobaczyć jeden z tych modeli iQue Garmin w http://www.garmin.com/ best of luck with acc. ale myślę, że jeśli jesteś gonna stosowania wewnątrz miasta, a następnie co najmniej 1,5 m to max tol. (@ Pół szerokości min ulicy) albo połączyć z zaufanego systemu odwzorowania (czytałem nie jest dla nas iQue pierwszy Garmin)
To nie jest komercyjne to rada |
|
| Powrót do góry | |
 |