Regulamin | Ostatnio dodane | temat RSS | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Jak zmienić rozmiar zdjęcia w programie Visual Basic 6?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Programowanie PC Interfejs -> Jak zmienić rozmiar zdjęcia w programie Visual Basic 6?
Wersja arabska Wersja bułgarska Wersja katalońska Wersja w języku czeskim Wersja duńska Wersja niemiecka Wersja grecka Wersja anglojęzyczna Wersja hiszpańska Wersja fińska Wersja francuska Wersja Hindi Wersja chorwacka Indonezyjski wersji Wersja włoska Wersja hebrajska Wersja japońska Koreańskiej wersji Wersja litewska Wersja łotewska Wersja w języku niderlandzkim Wersja norweska Wersja polska Wersja portugalska Wersja rumuńska Wersja rosyjska Wersja słowacka Wersja słoweńska Serbski wersji Wersja szwedzka Wersja Tagalog Ukrainian version Wersja wietnamska Chinese version
Autor Wiadomość
Starlet

Post 23 grudnia 2003 18:41 Jak zmienić rozmiar zdjęcia w programie Visual Basic 6?

Hi Friend

Jestem nowy w Visual Basic. Chcę zmienić rozmiar lub pocięte zdjęcia do mojego X x Y w Visual Basic. np. 800x600 X x Y każdej wartości pikseli. ale jak to zrobić.

a także możemy uzyskać każdy piksel danych RGB w bajtach tablicach jak matryce w Matlab?
jeśli ktoś wie, proszę przesłać pliki z kodem.
Powrót do góry
View user's profile
sherif12

Post 24 grudnia 2003 1:24 Re: Jak zmienić rozmiar zdjęcia w programie Visual Basic 6?

w zakresie sposobu, aby zapisać tablicy, tutaj jest kod, który tworzy ikony i zapisać go do pliku. ICO.

do zmiany pikseli, u można użyć obrazu sterowania z przybornika VB i ustawić Stretch z jego okna właściwości "true", teraz u można zmienić rozdzielczość jak u wanna,

nie zapomnij, aby zobaczyć załączniki.

pozdrowienia,

Sheriff.

Przepraszamy, ale musisz się zalogować, aby wyświetlić ten załącznik

Powrót do góry
View user's profile
Starlet

Post 26 grudnia 2003 19:40 Re: Jak zmienić rozmiar zdjęcia w programie Visual Basic 6?

hi sherif12

i pobrać ikony, ale pomysł, aby zapisać i zrobić plik ICO. ale chcę zmienić rozmiar zdjęcia inne też. użyte 321x321 pikseli i zapisać 321-1/10.
Jak zmienić rozmiar jpg, bmp, etc.

też chcę zmienić kolor na poziomie 2 bity lub kolor bitów zasięgu. jest to możliwe próg wartości posiadania. ale jak zrobić 16 bity kolorów na piksel 8 kolorów lub tylko 4 kolory (określone przez mnie - może być przy progu (jak Matlab matryce manipulacji) lub może być czerwony, niebieski, zielony, żółty lub tylko).

jak to zrobić. będzie odbywać się za pomocą RGB danych wyboru wartości, jeśli tak, to w jaki sposób? potrzebują pomocy.
Powrót do góry
View user's profile
Google
AdSense

Post 26 grudnia 2003 19:40 Reklamy

Powrót do góry
sherif12

Post 27 grudnia 2003 2:36

hi Starlet

Przykro mi, nie mam dokładnych i precyzyjnych odpowiedzi na Twoje pytanie i naprawdę nie mam czasu na znalezienie go dla Ciebie i tak będzie doradztwo opuścić swoje pytanie @ http://www.experts-exchange.com/

jest to duża społeczność IT w podobny elektroda # ekspertów, ale w branży IT, u prawdopodobnie uzyskać odpowiedzi (s) w czasie krótszym niż 24 godzin i będzie ostatecznym jeden.

pozdrowienia,

Sheriff.
Powrót do góry
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Programowanie PC Interfejs -> Jak zmienić rozmiar zdjęcia w programie Visual Basic 6?
Strona 1 z 1 All times are GMT 2 Hours

Abuse | | Administrator | | Moderatorzy | | Wspomóż nas | | mapa strony
wątek RSS