| Autor | Wiadomość |
|---|
John Cooper
| 13 listopada 2007 13:50 PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| | Hey man, co jest w tym złego ?????? |
|
| Powrót do góry | |
 |
master_picengineer
| 13 listopada 2007 14:00 PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| www.microhip.com www.st.com |
|
| Powrót do góry | |
 |
GENERALCHAOS13
| 04 marca 2008 3:39 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| Atmel w jaki sposób mogę przekazać faksem i dont mieć numer faksu plz help
PS: Co najlepsze dla chip robotyka?? |
|
| Powrót do góry | |
 |
erio
| 05 marca 2008 5:14 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| | I `m Mieszkam w Indonezji i mam otrzymała MAXIM mikroprocesor próbek .. very nice próbek: D tylko dont nadużycie nich .. |
|
| Powrót do góry | |
 |
jrguy8
| 07 kwietnia 2008 8:22 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| | ktoś wie gdzie mogę się dostać bezpłatne próbki dacs, regs, opamps, mp3 dekoder? Jak mogę uzyskać próbki z Rohm? dzięki. |
|
| Powrót do góry | |
 |
regiscruz
| 28 kwietnia 2008 6:20 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| Nie wierzę, że ktoś otrzymał próbek z VLSI. Ludzie nie powiedzieć, jak postępować, aby wnioski.
Jest to bardzo dziwne dla mnie. |
|
| Powrót do góry | |
 |
jrguy8
| 19 maja 2008 6:14 PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| | I nakazał próbek z maksymą, ale nie szczęście. |
|
| Powrót do góry | |
 |
a0i0r
| 02 lipca 2008 18:51 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| I zapytać, czy istnieje wolna próbek do FPGA Xilinx jak @ ltera? i wysłać wniosek o Atmel próby, ale bez odpowiedzi. jak i proseed? dzięki |
|
| Powrót do góry | |
 |
Lian
Dołączył: 05 lipca 2008 Posts: 3 Lokalizacja: Czerwone Planet
| 05 lipca 2008 22:52 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| | Tak .. ktoś wie gdzie mogę się dostać bezpłatne próbki lub Xilinx @ ltera |
|
| Powrót do góry | |
 |
student11
| 15 lipca 2008 10:29 PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| Jest to największe w Internecie komponentów elektronicznych PROSPEKTY wyszukiwarki.
http://alldatasheet.com/ |
|
| Powrót do góry | |
 |
rajudp
| 10 października 2008 16:35 PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| www.microchip.com www.st.com www.sst.com www.freescale.com www.ti.com www.cypress.com www.maxim-ic.com |
|
| Powrót do góry | |
 |
funberry
| 03 listopada 2008 20:00 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| 24 października, 2008 Microchip zatrzymany próbkowania na świecie
Jeśli spojrzysz na finanse spółki, you'll understand: Cena na najniższym poziomie od ponad 5 lat, a ostatnio spadło o jedną trzecią jego wartości. Dochód był płaski 2007 do 2008, po stałej wznoszenia pokazano w poprzednich latach. Jednak ich wydatki na B R wzrosły o 30 mln. Inwestorzy mają poczucie, że ich B R nie jest generowanie nowych sprzedaży i ukarania spółki.
Gdy ceny akcji spadnie tak, to powoduje setki milionów dolarów zapasów wartość strat na górę listy kierownictwo, którzy zazwyczaj ALOT własnych zasobów, tak oczywiście, każdy departament w firmie zostanie poproszony o dokonanie ich działalności. Pierwsze próby instynktu w departamencie jest umieszczenie wszystkich próbkowania zawieszone do góry gouys może mieć meetng, dowiedzieć się, co zrobić, zdecydować, co jest kolejnym posunięciem, kolejne spotkanie, w jaki sposób do lukrować ogólny obraz do akcjonariuszy, itp, itd.
Rzeczy poruszać się powoli w dużej korporacji, a w każdym razie, Marketing zazwyczaj próbują sugerować trasa bez pobierania próbek w celu sprawdzenia, czy to sprawia, że wpływ na sprzedaż. Najmniejsze Ziarnistość czasu w korporacyjnych, jest jedna czwarta (3 miesiące), więc będą one sugerować jedną lub 2 czwarte bez pobierania próbek w celu oceny wpływu. Po tym, że spotkają się ponownie, a jeśli sprzedaż jest niższa (prawdopodobnie ze względu na czynniki niezwiązane z próby) niektórych facet przy stole mógłby powiedzieć: "Patrz ??!!.. Mówiłem ci, że będziemy tracić sprzedaży jeżeli zatrzymaliśmy programu. .. " Jeśli sprzedaży są wyższe, ktoś mógłby powiedzieć: "Hej, we're getting pieniądze i. .. Let's ponownego uruchomienia programu pobierania próbek do sprzedaży jeszcze cala.". Te i inne podobne uwagi zostaną w dużej mierze bezpodstawne i pozbawione znaczenia, ponieważ nie można naukowo porównanie próbek 3 miesięcy do 3 miesięcy tego samego withoiut próbek w kategoriach finansowych - musisz użyć 2 identyczne, równoległych wszechświatów do prowadzenia tego eksperymentu, a my nie ma tego.
Zatem można się spodziewać próby awarii jak to trwać od 4-8 miesięcy (1-2 kwartałów czas na spotkania), a wynik w dużej mierze pod wpływem niektórych subiektywnych, najlepiej odgadnąć szacunki co spowoduje, że numery wyglądać lepiej w raporcie rocznym. Należy pamiętać, że koszt 500 studentów nadużywaniu zamawiania próbek wynosi około 50.000 dolarów, natomiast Microchip rocznego straty ze sprzedaży wyposażenia kapitałowego i innych małych błędów nie jest na 2-3 mln dolarów, co jest z kolei najmniejsze straty na ich liczbę finansowe, wśród przychody 1,1 miliardów dolarów, oraz ogólne wydatki związane z 240 milionów dolarów. Czy próbka lub nie, że koszt jest niższy hałas piętrze w sprawozdaniach rocznych.
National Semiconductor zatrzymany pobierania próbek do 3 miesięcy w 2007 (Wrz-listopad). Fairchild zatrzymany pobierania próbek do 7 miesięcy w 2007 (kwiecień-listopad). Proces jest taki sam.
Dodano po 33 minut:
Jeszcze jedno:
Facet (y) za próbkę administracji w niepewnej sytuacji.
Jeżeli przychodzi do działań zbrojnych spotkanie z dokumentacji wynika, że skrypt jest nadużywane - to koniec próbki programu. I ... to już koniec pracy
W dobrych czasach, gdy przedsiębiorstwa są ogólnie zatrudniania, że pracownik mógł mieć pewność, że jeśli jego departamencie zamyka on zostanie ponownie obsadzone w innym departamencie.
Ale czasy są obecnie BAD. Nie są wynajmu, ale zaczyna kurczyć pracowników. JEŚLI jego departamencie zamyka, tam najprawdopodobniej nie inne miejsce czeka na niego w innym miejscu w firmie, że nie kwalifikuje się do określenia. Jest to równanie Good Times = więcej próbkowania = próbkowania departament pracy BAD razy = = pobieranie próbek nie samplng pracy.
Ten facet musi być inteligentny, aby po jego własne interesy zbyt. |
|
| Powrót do góry | |
 |
LaMai
| 10 kwietnia 2009 6:23 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| Czy ktoś wie, czy Xilinx FPGA daje próbkę? Jeśli tak, proszę mi pokazać, jak pewne wniosek! Thanks in advance. |
|
| Powrót do góry | |
 |
ozenk
| 20 kwietnia 2009 9:43 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: |
|
| | dacadc napisał: | Mam próbki z http://www.microsemi.com
Zgadzam się całkowicie, że Philips jest okropne. Nasz dystrybutor chciał zamówić minimum 100 sztuk żetonów. |
Mam próbkę z phillips (obecnie NXP), myślę, że jeśli pan wyjaśnić z ecsply dla celów edukacyjnych (ostatni rok projektu) można łatwo dostać .... ale to zależy od dstributor, (może ).... |
|
| Powrót do góry | |
 |