| Autor | Wiadomość |
|---|
Vicent Yang
| 27 listopada 2003 14:22 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Princeton Tajwan firma wysyła próbek.
http://www.princeton.com.tw/index-e.htm |
|
| Powrót do góry | |
 |
jhenxl
| 10 grudnia 2003 1:36 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| | Cytat: | Philips jest całkowicie straszliwe, gdy dojdzie do próbek. Chciałem sprawdzić swoje nowe chipy LPC21xx dla CPU wymagających aplikacji, ale nie można uzyskać rozsądną kwotę chipów nawet jeśli byłem bardziej niż szczęśliwy do zapłaty za nie, nie na ich wniosek, za darmo. Dość dziwny sposób na wprowadzenie nowego produktu, muszę powiedzieć.
| Nie zgadzam się. Mam wypróbowany kolejności próbek od Philipsa tylko jeden raz i nie wysyłać do mnie całkowicie 10 jednostek 210x mikrokontrolery |
|
| Powrót do góry | |
 |
Fant
| 10 grudnia 2003 13:49 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Aby jhenxl: Prawdopodobnie ci obiecał kupić 1.000.000 sztuk!
BTW, AD mi wolne oferty 30 próbek (różne wzmacniacze) A good Christmas gift!. Mandi |
|
| Powrót do góry | |
 |
CurtFire
| 17 grudnia 2003 22:10 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| jak mogę zdobyć bezpłatne próbki z VLSI (http://www.vlsi.fi/) one mi link do innej witryny, gdy muszę kupić żeton!
Czy absoluteli nie można uzyskać próbki od Philipsa?
Ktoś wie w jaki sposób uzyskać Xtal próbek?
Dzięki. |
|
| Powrót do góry | |
 |
glenjoy
Dołączył: 01 stycznia 2004 Posts: 1022 Dzięki: 47 Lokalizacja: Filipiny
| 03 stycznia 2004 3:37 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Czy możemy określić próbki list?
Na przykład Microcontrollers.
Btw, gdzie mogę uzyskać próbkę PLCs, PLDs i gals? |
|
| Powrót do góry | |
 |
crazyduck
Dołączył: 03 Wrz 2001 Posts: 277 Dzięki: 5 Lokalizacja: Francja
| 03 stycznia 2004 11:52 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Cześć, Próbka wniosek na stronie internetowej nie jest ONsemi darmo, musisz zapłacić wysyłki.
CD: ( |
|
| Powrót do góry | |
 |
W Puma
| 03 stycznia 2004 17:46 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| ONSEMI calc wysyłki cust na $ 14,95 teraz
Ktoś zarządził wolne próbek jeszcze? |
|
| Powrót do góry | |
 |
Kripton2035
Dołączył: 19 lipca 2001 Posts: 499 Dzięki: 18 Lokalizacja: Earth
| 24 stycznia 2004 22:07 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| | crazyduck napisał: | Cześć, Próbka wniosek na stronie internetowej nie jest ONsemi darmo, musisz zapłacić wysyłki.
CD: ( |
oraz krajowych również sprawi, że przemieszczanie się płaci ... z wyjątkiem sytuacji, gdy masz. com adres e-mail można uzyskać naprawdę wolne wysyłki ... Wydaje się, że ludzie z niego nadużywany ...
|
|
| Powrót do góry | |
 |
davorin
| 24 stycznia 2004 23:24 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Dla Spartan 3 wygląda bardzo źle w tej chwili ...
Jestem obecnie rozważa cyklonowych wyrobów z @ ltera ...
Czy naprawdę myślisz, że nie będzie żadnych próbek z Xilinx, jeśli nie można powiedzieć im swój dokładny projekt i kwocie (o;
Próbki z Atmel? Masz próbki mp3 kontrolera USB i kontroler natychmiast (o; |
|
| Powrót do góry | |
 |
lzgq
| 26 lutego 2004 5:26 | | |
|
| | www.microchip.com |
|
| Powrót do góry | |
 |
sadat007
Dołączył: 01 stycznia 1970 Posts: 420 Dzięki: 6 Lokalizacja: Pakistan
| 26 lutego 2004 6:27 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Cześć, Mam mp3 próbek z http://www.vlsi.fi VS1001, VS1011 i VS1002 (Razem 5Pcs) świetne  A teraz pracuje nad proto typu pokładzie. |
|
| Powrót do góry | |
 |
ITP
| 26 lutego 2004 7:20 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Microchip nie wysyłanie próbek do Indii Itp.
|
|
| Powrót do góry | |
 |
protonów
| 28 lutego 2004 11:20 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Cześć, co ST? nie mają nawet adresu e-mail, na ich miejscu. Proponują one odnieść się do lokalnego dystrybutora, który jest tipically nie tak chętnie wysyłamy próbki. Co o tym sądzisz? thx protonów |
|
| Powrót do góry | |
 |
Cluricaun
| 28 lutego 2004 11:48 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Cześć
Regardingthe ST I nie miał szczęścia, jak mówisz dystrybutorzy nie są tak chętnie na wysyłanie próbek, waas kiedyś powiedział, że tylko wysłać pakiet 1000 i kosztuje xUSD pokoju.
Chyba można uzyskać próbkę z mikroprocesora, mieszkam poza USA i nie ma problemu. Jeżeli nie są one wymienione jako próbkę można je kupić w wielu krajach bezpośrednio od nich.
Ostatnio edytowane przez Cluricaun na 29 marca 2004 21:09, edited 1 raz w sumie |
|
| Powrót do góry | |
 |
bagane
| 15 marca 2004 16:41 | | |
|
| | można otrzymać próbki z Linear Technology, CML, cygnal i chipcon. Tylko przygotowanie i spadku e-mail do nich. |
|
| Powrót do góry | |
 |
B_A_D
| 28 marca 2004 10:04 PRÓBKI lista ... | | |
|
| Mam około 150 różnych chipów z Microchip. Jestem mieszka w Izraelu. |
|
| Powrót do góry | |
 |
mgf
| 05 kwietnia 2004 7:45 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| mikroprocesora i maksymy wont statku do Rumunii ze względu na niestandardowe zasady, Analog Devices, ale może to zrobić jak otrzymaliśmy wiele IC's. |
|
| Powrót do góry | |
 |
deejay2k1
| 26 kwietnia 2004 10:41 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| | Spróbuj także Intersil Były bardzo ładne, posłał mnie próbek wymaganych w czasie krótszym niż jeden tydzień. Dallas / Maxim Mnie posłał kilka pakietów, ale wtedy mnie przekierować do lokalnych distribuitor w Rumunii, ECAS. Brak odpowiedzi od tamtego czasu. |
|
| Powrót do góry | |
 |
Google AdSense

| 26 kwietnia 2004 10:41 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Powrót do góry | |
 |
docs
| 30 kwietnia 2004 22:01 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| cześć
I've got próbek z pmcflash.com i ti.com również z analogowymi, maksymy i mikroprocesora (mikroczipa było kilka lat temu) |
|
| Powrót do góry | |
 |
davorin
| 30 kwietnia 2004 22:52 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Kilka tygodni temu zarządził próbek z pericom ... podejmowania autobus poziomie jak przełączniki IDT ... co mam otrzymała kilka tygodni temu był tylko e-maila z potwierdzeniem, że wszystko .. 
Może trochę off-topic, ale zawsze potrzebne ...
Kycon sended mi pole pełne próbek do komputera jak złącza DSUB, PS2, stereo jack, zasilanie itp. .. żadnych kosztów (o: |
|
| Powrót do góry | |
 |
feiutm9898
Dołączył: 31 maj 2004 Posts: 227 Dzięki: 4 Lokalizacja: Singapur
| 02 czerwca 2004 20:06 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Nigdy się nie do ATMEL MCU próbki. Myślę, że niemożliwe. I zrobił to kilka razy w ATMEL oficjalnej strony www, ale nie dostał odpowiedzi. Więc rozczarowanie.
Mój kraj (M'sia) dystrybutorach także ignoruje moje próby wniosku.
|
|
| Powrót do góry | |
 |
pvinbox@yahoo.com
Dołączył: 28 maj 2004 Posts: 122 Dzięki: 6 Lokalizacja: Coimbatore, INDIE
| 04 czerwca 2004 21:13 | | |
|
| Hai czasami może się zdarzyć.
Oto lista niektórych wolnego dostawców komponentów
www.samtec.com wszystkich rodzaju złącza i gniazda i wyżywienie interfejs przedmiotów.
www.elestarelays.com są dając próbkę powtórki
www.maxim-ic.com podając wszystkie swoje produkty, takie jak NVRAM, rtc, kontrolerów
www.ti.com dając wszystkim ich producs |
|
| Powrót do góry | |
 |
Manu
Dołączył: 14 marca 2004 Posts: 178 Dzięki: 9 Lokalizacja: Francja
| 05 czerwca 2004 22:02 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| ti nie dają wszystkich swoich produktów jako próbki, ale największą część z nich, że już nie daje l293d, uln2803 (pdip pakietu), itp. ..  jaka szkoda! |
|
| Powrót do góry | |
 |
czpir
| 08 czerwca 2004 19:23 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Znajomi
Organizacje oferują darmowe próbki dla potencjalnych użytkowników końcowych do testów, prototypów - w krótkim względów handlowych.
Co mam osobiście postrzegany jest nadużywania tych instrumentów przez wspólnotę na dużą esp. hobbystów i studentów, prowadzi do nadużycia wyciągnąć z takich udogodnień, przez te organaizations. Musimy zrozumieć, że organizacja musi wydać na produkcję i statków tych próbek.
Ludzie zamawiania tych próbek luzem (w niektórych wymienionych chipów 150) nie może się do organizacji handlowych.
Bonafide organizacje mogą wciąż tych próbek od producentów lub dystrybutorów ponad ustalone łańcuchów dostaw, tylko małych użytkowników i innych byłoby afected.
Niech podjąć odpowiedzialność w tej wspólnocie i zatrzymać nadużycie - może być pierwszym krokiem byłoby złom ten temat.
-CZ |
|
| Powrót do góry | |
 |
ME
| 08 czerwca 2004 19:55 PRÓBKI lista ... | | |
|
| I don't think oredring próbki jako student lub do użytku prywatnego jest nadużyciem, sprzedawcy będą korzystać z tego na dłuższą metę. Kiedy się przyzwyczaić do używania konkretnego IC od konkretnego sprzedawcy, jest bardziej prawdopodobne, aby korzystać z tych samych chipów od tego samego sprzedawcy comercially zbyt.
Pobieranie próbek jest tylko dobry i skuteczny marketing oppurtunity dla sprzedawców.
Niektórzy sprzedawcy tylko statek próbek do firm, podczas gdy inne, takie jak maksyma dla wszystkich statków. Myślę, że dobrze zarabiają Maxim wszystkie pieniądze wydają na próbkach, ponieważ studenci zgarnięte używałem Maxim, kiedy uczniowie później dostaje zadanie i muszą znaleźć chip dla projektu, jeżeli najpierw myśleć na przykład Maxim, ponieważ zapoznał się z tym dostawcą, jej chipy, arkusze danych, aplikacji zauważa, strony www itp.
Firmy millons wydatków na reklamę i myślę, że próbki jest bardzo skuteczną formę reklamy.
Sprzedawcy często daje ogromne zniżki na ocenę zestawów EDA programy itp. do uniwersytetów, ponieważ theyknow to pieniądze dobrze wydać. Niektóre firmy nawet oddać sporo sprzętu i oprogramowania za darmo do uczelni wyższych i studentów.
Obdarowywała próbek będą kupować te same dobrej woli, a ich nazwiska umieszczone zostaną w myśl uczniów. |
|
| Powrót do góry | |
 |
Kripton2035
Dołączył: 19 lipca 2001 Posts: 499 Dzięki: 18 Lokalizacja: Earth
| 13 czerwca 2004 11:02 PRÓBKI lista ... | | |
|
| I totaly agree with you "MNIE"! i myślę, dając 150 firm z ex "próbek" z tą samą osobą, co powinna dokonać próby połączenia ... |
|
| Powrót do góry | |
 |
valajor
| 15 czerwca 2004 18:20 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Ja mieszkam w Peru i otrzymałem próbki całkowicie wolne od Analog Devices i Texas Instruments.
Otrzymałem próbek z Maxim, ale tylko jeden raz, teraz nie jest Maxim wysyłania próbek do Peru. |
|
| Powrót do góry | |
 |
abionnnn
| 18 czerwca 2004 14:33 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Jestem studentem inżynierii elektronicznej z Australii, mam mnóstwo próbek z krajowych i szczególnie trudne do uzyskania części (dobrze, tutaj anyway). Ich głównym dystrybutorem (Arrow) nie jest zbyt chętnie na dając próbki away.
Ponadto maksyma jest dobre próbki i mają wielkie urządzenia, które nie można znaleźć w innych firmach. (prawdopodobnie dlatego, że są mocno opatentowane!) Xilinx nie oddać próbki, ale ton literatury i kilka przydatnych programów demonstracyjnych. Analogowe i Fairchild półprzewodnikach nie oddać próbki do Australii choć, co jest trochę rozczarowujące.
Ja również usłyszał Zilog i innych spółek notowanych na http://www.vegeneering.com/environment_control_system/index.html dają próbek, jeśli to ładnie poprosić ... |
|
| Powrót do góry | |
 |
gulson
Dołączył: 01 stycznia 1970 Posts: 495 Dzięki: 1 Lokalizacja: Polska
| 19 czerwca 2004 15:22 PRÓBKI lista ... | | |
|
| Offtopic
Myślę, że sprzedawcy powinni sprawdzić wszystko na temat użytkownika, który otrzyma od nich próbki.
Są zamawiania 15 próbek jak OPA z TI za darmo i sprzedaży to! Oni nie wiedzą, jak korzystać z IC, są zamawiania tylko dlatego, że nic nie kosztuje! chorych sytuacji, nadszedł czas, aby zacząć myśleć i analizować zamówienia, sprzedawców! |
|
| Powrót do góry | |
 |
nhall
| 23 czerwca 2004 15:22 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Jesteś wright gulson. W 1998 r. Maxim wysłać próbki do mnie, ale teraz nie. To jest odpowiedź Maxim: ############################################## Szanowny Panie Co ja próbuje ci powiedzieć to, WSZYSTKIE AMERYKA POŁUDNIOWA zamówienia nie będą wysyłane, jeśli nie dostarczysz nam z FEDEX UPS, DHL acct # niezależnie jeśli poddane standardowym będziemy ani nie możemy wysłać je do ciebie. Jeśli nie możesz dać nam jeden z tych acct # potem nie możemy wysłać zamówienie. ############################################## Do zobaczenia |
|
| Powrót do góry | |
 |