| Autor | Wiadomość |
|---|
rajudp
| 14 czerwca 2006 19:11 PRÓBKI lista ... | | |
|
| | Mam próbek z cyprysa, wystarczy skorzystać z próbki link wymaga dużo czasu, aby go otrzymać. |
|
| Powrót do góry | |
 |
borloloy
| 22 czerwca 2006 7:55 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| | Każdy wie, gdzie będę mógł zażądać próbek z irf. |
|
| Powrót do góry | |
 |
MACOSX4ME
| 06 lipca 2006 0:17 PRÓBKI lista ... | | | tags: lcd próbek próbki lcd lcd próbek |
|
| | Czy ktoś wie zostały Mogę LCD próbek. Nie tylko urodziła modułów LCD szkła do korzystania z ATmega169. |
|
| Powrót do góry | |
 |
Computerman29
Dołączył: 23 lipca 2006 Posts: 135 Dzięki: 4 Lokalizacja: Valparaiso, IN USA
| 23 lipca 2006 7:28 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: Atmel próbek lcd próbek my.fcc.net / ~ Byrne / ee.html próbek lcd lcd próbek |
|
| Dla LCD próbek tego linku.
h ** p: / / www.purdyelectronics.com/
Mają także LED LED wyświetlacze LCD, a także moduły!
Dodano po 4 minuty:
Istnieje również ten link:
h ** p: / / my.fcc.net / ~ Byrne / ee.html
Wiele z linków na tej stronie są martwe, a nie wszystkie firmy dają próbki, ale wiele zrobić.
Dodatkowe porady: nie marnuj czasu z ATMEL! Microchip ma lepsze produkty i lepsze ceny. Wywierają one również analogowe i interfejs produktów. |
|
| Powrót do góry | |
 |
khanna_gunjan
| 24 lipca 2006 13:57 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| | możesz użyć www.coilcraft.com za chipa wzbudniki, chip induktor, zasilanie Magnetics, EMI filtry, transformatory szerokopasmowe, zasilanie induktor, chip, cewki, dławiki rf etc etc |
|
| Powrót do góry | |
 |
pangpang29
| 28 lipca 2006 6:05 PRÓBKI lista ... | | | tagi: igbt próbek |
|
| | Czy ktoś może powiedzieć, gdzie można uzyskać IGBT próbek teraz? |
|
| Powrót do góry | |
 |
pkedvessy
| 28 lipca 2006 11:17 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: Atmel próbki wniosek |
|
| | Jak mogę zażądać próbki z Atmel? I read thet ktoś zrobił to! |
|
| Powrót do góry | |
 |
rikie_rizza
Dołączył: 05 sierpnia 2006 Posts: 334 Dzięki: 20 Lokalizacja: Bikini Bottom, między skały i ananasem
| 05 sierpnia 2006 7:31 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Atmel jest zacerować ciężko. Prosty z nich jest jeden i tylko ... Freescale! Idź do freescale.com zarejestrować swój własny rachunek oraz zamówić bezpłatny stuff! akceptują zbyt yahoo email. |
|
| Powrót do góry | |
 |
Hideaki
| 12 sierpnia 2006 10:13 PRÓBKI lista ... | | |
|
| | Chcę złożyć wniosek o prostych igbt kierowcy obwodu. Ktoś może mi pomóc. |
|
| Powrót do góry | |
 |
rajudp
| 23 sierpnia 2006 10:37 PRÓBKI lista ... | | | tagi: Atmel próbek |
|
| | Mam próbek z Atmel, i korzystać z Atmel link do próbki. ich dystrybutorem skontaktował mnie szczegóły projektu i próbki piasku do mnie |
|
| Powrót do góry | |
 |
som_raparty
| 26 Wrz 2006 14:48 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| hi ma jeden dostał próbek z ST elektronika Jeżeli tak, to mogą powiedzieć, w jaki sposób przebiegała .......
cześć som |
|
| Powrót do góry | |
 |
KST
| 26 Wrz 2006 16:21 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| | som_raparty napisał: | hi ma jeden dostał próbek z ST elektronika Jeżeli tak, to mogą powiedzieć, w jaki sposób przebiegała .......
cześć som | O Ehe he he eh! w jakim kraju jesteś życia? |
|
| Powrót do góry | |
 |
som_raparty
| 27 wrz 2006 10:09 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| som_raparty napisał: hi ma jeden dostał próbek z ST elektronika Jeżeli tak, to mogą powiedzieć, w jaki sposób przebiegała .......
cześć som
O Ehe he he eh! w jakim kraju jesteś życia?
cześć Jestem mieszka w INDIE ..... |
|
| Powrót do góry | |
 |
powersys
| 03 października 2006 5:38 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: darmowe próbki induktor induktor Wilco bezpłatne próbki bezpłatne próbki próbki induktor bezpłatne próbki induktor |
|
| Wilco Corporation zapewnia bezpłatny induktor próbek.
Czy ktoś (z Outsides Stany Zjednoczone) zwrócić się próbki z Wilco Corporation? http://www.wilcocorp.com/catalog/
Starałem się wypełnić formularz wniosku próbki, jak pokazano poniżej. Jednak nie mogę przejść z powodu następującego komunikatu o błędzie: "Proszę podać poprawny numer telefonu przed złożeniem"
Czy ktoś doradza jak wypełnić poprawny numer telefonu?
Dzięki
|
|
| Powrót do góry | |
 |
BenKropp
| 26 stycznia 2007 16:35 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Cześć, Czy ktoś ma sukcesy w zamawiania próbek z Narodowym? Próbowałem, ale nie dostał nic. Wydaje się, że tylko chcesz otrzymywać informacje o Tobie ... |
|
| Powrót do góry | |
 |
rajudp
| 28 stycznia 2007 22:34 PRÓBKI lista ... | | |
|
| | previsly krajowych dawał próbki. ale teraz opłaty za przesyłki kurierskie, że depands na których część jest wyznaczona |
|
| Powrót do góry | |
 |
BenKropp
| 29 stycznia 2007 13:48 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: e-mail z potwierdzeniem próbki ti |
|
| | Cytat: | | ale teraz opłaty za przesyłki kurierskie | w trakcie procesu zamawiania próbek I nie było pytanie o to. Wysłałem e-maila z potwierdzeniem, ale nic się nie stało. Teraz będzie przejść do Analog Devices lub TI |
|
| Powrót do góry | |
 |
ahmad_abdulghany
Dołączył: 12 kwietnia 2005 Posts: 1368 Dzięki: 212 Lokalizacja: Kair, Egipt
| 29 stycznia 2007 17:01 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: darmowe próbki wysyła bezpłatne próbki w wolnym Egipt Egipt bezpłatne próbki do próbki w Egipt |
|
| Maxim (www.maxim-ic.com) był wolny wysyłania próbek do Egiptu, ale nagle to one zawieszone, nie wiem dlaczego, i wracają z powrotem, czy nie! Wszelkie informacje na ten temat? |
|
| Powrót do góry | |
 |
rajudp
| 03 lutego 2007 22:36 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: e-mail z potwierdzeniem próbki ti |
|
| | BenKropp napisał: | | Cytat: | | ale teraz opłaty za przesyłki kurierskie | w trakcie procesu zamawiania próbek I nie było pytanie o to. Wysłałem e-maila z potwierdzeniem, ale nic się nie stało. Teraz będzie przejść do Analog Devices lub TI |
nie jest to e-mail z prośbą o próbki. w celu potwierdzenia istnieje związek, aby potwierdzić to doprowadzi do pozostałej części |
|
| Powrót do góry | |
 |
vaibhav.k
| 06 lutego 2007 14:04 PRÓBKI lista ... | | |
|
| | Myślę, że wszystkich wyżej wymienionych spółek, które mają próbki wniosek online są wysyłania directlly.But niektórych spółek przeniesienia go na tym, że narody distributer.And opóźnienia lub odrzucić próbek przez kontrolę żądanych profil |
|
| Powrót do góry | |
 |
jkmaro
| 07 lutego 2007 2:35 PRÓBKI lista ... | | |
|
| | jest tam bezpłatne próbki na wschód średnia ????? |
|
| Powrót do góry | |
 |
funghome
| 07 lutego 2007 15:17 Re: PRÓBKI lista ... | | | tags: lcd próbek kolejności LCD próbek Próbki lcd lcd próbki zamów zamów próbkę lcd lcd próbek |
|
| | Computerman29 napisał: | Dla LCD próbek tego linku.
h ** p: / / www.purdyelectronics.com/
Mają także LED LED wyświetlacze LCD, a także moduły! | I'm mieszkających w Hongkongu, Wysyłka jest Acct Liczba wymagane było dla mnie na zamówienie LCD próbek na tej stronie? |
|
| Powrót do góry | |
 |
Computerman29
Dołączył: 23 lipca 2006 Posts: 135 Dzięki: 4 Lokalizacja: Valparaiso, IN USA
| 08 lutego 2007 14:36 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: Atmel próbek |
|
| funghome:
Nie pytajcie mnie o jeden. Ja mieszkam w USA. Nie wiem o Hongkong.
Dodano po 3 minuty:
Myślę Atmel figured out!
Musimy patrzeć w arkuszach danych do zamawiania informacji i korzystania z numerów z EXACT ARKUSZ DANYCH! I nie więcej niż 3 zamówienie na część numeru. I to zrobił i dostał 4 różne AVR próbek (3 każdy). |
|
| Powrót do góry | |
 |
VSMVDD
| 09 lutego 2007 22:54 Re: PRÓBKI lista ... | | |
|
| Najlepszym sposobem, aby otrzymać próbki jest telefon do firmy bezpośrednie w ten sposób swój zapewnić dobrą radę i wsparcie i jak rozmawiać z osobą wydobywa
a także wiele innych próbek wypróbować zasada jest zawsze jeśli masz dobry projekt sensible że może za dużo sprzedaży lub wykonane modele Następnie firma jest znacznie bardziej prawdopodobne, aby pomóc
a co lepsze, niż osoby w celu wyjaśnienia Firma ta zapewnia Twojej intencji I get próbek z analogowego na 2 dni z USA czasem nawet 1-2hrs lokalnych agentów do modeli EDA aplikacje dla innych do karty SIM ale jeszcze pomóc i łatwo
ale ja nigdy nadużywania tych usług i powiedz prawdę do nich
moje pole składniki były pełne próbek ale i znaleźć czas na wykorzystanie tych wszystkich projektów .... Mocno beleve, że wielu decydentów chcesz pomóc, a jeśli prawdziwego Następnie niewiele problem do apporch każdą spółkę za tę usługę biznes jest biznes afteralll .... i zawsze oferują zapłacić anyway i wysłać kartę i thankyou's nice to be nice fruitfull i kiedy dostaniesz bity musisz byte
..... |
|
| Powrót do góry | |
 |
abidr
| 23 lutego 2007 12:53 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: darmowe próbki wyślij obrotowe kodującego bezpłatne próbki bezpłatne próbki obrotowe kodującego obrotowe koderami bezpłatne próbki trick mikroprocesora za darmo próbki mikroczipowego próbki wniosek email id |
|
| I ll spróbować odpowiedzieć na niektóre z querries: Firmy takie jak Microchip, Narodowy nie rozrywkowych wolne wnioski email ID próbki, takie jak Yahoo, MSN, itp musisz mieć firmy e-mail lub w inny sposób znany jako Firmowe konta e-mail do nich. W dyskusji większość firm jest zaostrzenie śruby na ich próbki programów powodem jest nadużyciem. TI wiele razy doesnt wysyłanie próbek z wyjątkiem USA i Kanady. Trick jest wykorzystanie próbki programu to nie nadużycie, gdy muszę próbek od większości producenta zrobić je za wyjątkiem kilku z nich, nawet takie rzeczy jak optyczne i magnetyczne obrotowe koderami. Więc łupiny jeśli możesz udowodnić, że są autentyczne większość firm wyśle do Ciebie próbek. Wiwaty |
|
| Powrót do góry | |
 |
massieu11
| 20 kwietnia 2007 0:06 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: darmowe próbki kondensatory |
|
| | Hi Everyone. Czy enybody wie gdzie można znaleźć bezpłatne próbki do Meksyku dla EMI supression kondensatory classx2? thanks in advance |
|
| Powrót do góry | |
 |
MAXPAYNE
| 29 września 2007 11:37 PRÓBKI lista ... | | |
|
| | Czy MAXIM wysyła ich oceny jako zestaw próbek? |
|
| Powrót do góry | |
 |
funnynypd
Dołączył: 09 maj 2007 Posts: 821 Dzięki: 21 Lokalizacja: Stany Zjednoczone i Kanada
| 30 Wrz 2007 0:33 PRÓBKI lista ... | | | tagi: Atmel próbek |
|
| | Atmel próbek są tak trudne do uzyskania, Nigdy się nie jeden, lecz wiele z nich telefonów. |
|
| Powrót do góry | |
 |
MAXPAYNE
| 30 Wrz 2007 17:00 PRÓBKI lista ... | | |
|
| | Jaki jest cel i cen produkcji w cyklu życia? |
|
| Powrót do góry | |
 |
rikie_rizza
Dołączył: 05 sierpnia 2006 Posts: 334 Dzięki: 20 Lokalizacja: Bikini Bottom, między skały i ananasem
| 08 października 2007 14:41 Re: PRÓBKI lista ... | | | tagi: darmowe próbki wysłać bezpłatny Egipt próbek w celu bezpłatne próbki każdy kraj wolny próbek do Egipt otrzymać próbki wolnym kraju wolnego próbki Egipt wolne email id listę próbki |
|
| | ahmad_abdulghany napisał: | Maxim (www.maxim-ic.com) był wolny wysyłania próbek do Egiptu, ale nagle to one zawieszone, nie wiem dlaczego, i wracają z powrotem, czy nie! Wszelkie informacje na ten temat? |
Użyj innego e-maila ... one bloku, nie swoim kraju. dont celu zbyt wiele lub będziesz na ich czarnej liście. Jeśli będziecie zachowywać robi, że cały kraj nie może otrzymać bezpłatne próbki. Nie używać więcej niż 3 nazwę tego samego adresu. |
|
| Powrót do góry | |
 |