Regulamin | Ostatnie posty | temat RSS | Szukaj | Zarejestruj | Zaloguj

Dell M1330 Model: PP25L - płyta schematic

dell m1330 płyty głównej lub schemat schematic

dell m1330 płyta schematic

pp25l

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Service Manuals, Prośby, Naprawa Porady -> Dell M1330 Model: PP25L - płyta schematic
Wersja arabska Wersja bułgarska Polish version Wersja czeska Wersja w języku duńskim Wersja niemiecka Wersja grecka Wersja anglojęzyczna Wersja hiszpańska Wersja fińska Wersja francuska Hinduski wersji Chorwacki wersji Indonezyjski wersji Wersja włoska Hebrajski wersji Japońskiej wersji Koreańskiej wersji Wersja litewska Wersja łotewska Wersja w języku niderlandzkim Wersja w języku norweskim English version Wersja portugalska Wersja rumuńska Rosyjska wersja Wersja słowacka Wersja słoweńska Serbski wersji Wersja szwedzka Tagalski wersji Ukraińska wersja Wietnamski wersji Chiński wersji
Autor Wiadomość
jhernacki

Post 02 sierpnia 2009 18:30 Dell M1330 Model: PP25L - płyta schematic

Hello I szuka Dell M1330 Model: PP25L Schemat płyty głównej, ponieważ moje Mobo jest martwy i chcę go naprawić.

Jeśli ktoś wie jakie są parametry R010 proszę o mnie, bo go kupić i zmienić go.

Inną rzeczą, co mam na poszukiwania są bezpieczniki w tej deski jak mogę to szukaj na tej Mobo.
Powrót do góry
View user's profile
Google
AdSense

Post 02 sierpnia 2009 18:30 Reklamy

Powrót do góry
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Service Manuals, Prośby, Naprawa Porady -> Dell M1330 Model: PP25L - płyta schematic
Strona 1 z 1 Wszystkie czasy w strefie GMT 2 godziny

Nadużycie | | Administrator | | Moderatorzy | | Wspomóż nas | | sitemap
wątek RSS