| Autor | Wiadomość |
|---|
jackest
| 06 lipca 2008 5:25 puszka metalowa wszelki jeden współpracownik mi proszę ...... przy JK flip-flop | | |
|
| Korzystanie JK Przerzutniki jako sklep, projektowanie synchroniczny licznik BCD w: (a) kod binarny (b) Kod Graya
zawiera wykres, zadania państwa, w tabeli stanów, wzbudzenie (przejście) tabeli, KM, pochodzące logiczne słowa i pełne logiki schematu ideowego
Nie wiem nic o tym jestem tak zrzucić proszę mi pomóc Jestem bezradny .. I'll appreciate jeśli ktoś mi pomóc w tym celu prosimy .. |
|
| Powrót do góry | |
 |
my_books
| |
| Powrót do góry | |
 |
jackest
| 12 lipca 2008 13:30 Re: puszka metalowa wszelki jeden współpracownik mi proszę ...... przy JK flip-flop | | |
|
| | Dziękuję bardzo cenię za to, co masz dla mnie .. ale nadal nie rozumiem, jak to zrobić. czy możesz mi pomóc .. nie wiem jak zaprojektować licznik BCD pomocą JK flip-flop. I naprawdę słaby w tej sprawie i już nie 3 czasu. proszę mi pomóc w bardziej szczegółowo ... |
|
| Powrót do góry | |
 |
trayant
Dołączył: 28 czerwca 2008 Posty: 14 Pomógł: 1 Lokalizacja: Malezja
| 19 lipca 2008 5:27 puszka metalowa wszelki jeden współpracownik mi proszę ...... przy JK flip-flop | | |
|
| | Myślę, że większość cyfrowych leksykony systemu lub podręczników pokaże BCD np. licznik FF. |
|
| Powrót do góry | |
 |
laseetha
| 21 lipca 2008 9:05 Re: puszka metalowa wszelki jeden współpracownik mi proszę ...... przy JK flip-flop | | |
|
| u może odnosić się książka napisana przez przyzwyczajenie mano lub Floyd. Digital Electronis i Microporcessors są bardzo ciekawe i najłatwiejszy temat w Elektroniki i komunikacji. I uczył ten temat wiele razy. jeśli u podjąć tylko 2 JK flip-flops, więź obu wejść razem, teraz działa jako Flipflop T i zastosowania wspólnych zegar dla obu stron. teraz zaczęli licząc raz u umożliwić im. |
|
| Powrót do góry | |
 |
Google AdSense

| 21 lipca 2008 9:05 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Powrót do góry | |
 |
mahaju
| 21 lipca 2008 17:48 Re: puszka metalowa wszelki jeden współpracownik mi proszę ...... przy JK flip-flop | | |
|
| HI try this link http://www.play-hookey.com/digital/synchronous_counter.html Również zobacz inne linki na tej stronie. Te tutorilas powinny dać Ci kilka pomysłów. spróbuj wyszukać "synchroniczny licznik przy JK flip flop" w Google. Proszę dać mi znać czy to pomogło.
|
|
| Powrót do góry | |
 |