Regulamin | Ostatnie posty | temat RSS | Szukaj | Zarejestruj | Zaloguj

Czy PCB oprogramowania na platformie Linux?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PCB Routing & Schemat układu oprogramowania & Simulation -> Czy istnieje PCB oprogramowania na platformie Linux?
Wersja arabska Wersja bułgarska Polish version Wersja czeska Wersja w języku duńskim Wersja niemiecka Wersja grecka Wersja anglojęzyczna Wersja hiszpańska Wersja fińska Wersja francuska Hinduski wersji Chorwacki wersji Indonezyjski wersji Wersja włoska Hebrajski wersji Japońskiej wersji Koreańskiej wersji Wersja litewska Wersja łotewska Wersja w języku niderlandzkim Wersja w języku norweskim English version Wersja portugalska Wersja rumuńska Rosyjska wersja Wersja słowacka Wersja słoweńska Serbski wersji Wersja szwedzka Tagalski wersji Ukraińska wersja Wietnamski wersji Chiński wersji
Autor Wiadomość
leonqin

Post 04 października 2002 20:29 Czy PCB oprogramowania na platformie Linux?

kto wie?
Powrót do góry
O2M4U

Post 04 października 2002 21:14

http://www.dde-eda.com
Powrót do góry
fsp

Post 04 października 2002 21:28

www.cadsoft.de

Albo?

EAGLE_4.03_ (PCB_layout) _Linux -> Zwolniony przez CADZ Team Very Happy

pozdrowienia

fsp
Powrót do góry
Kevin

Dzięki: 3

Post 16 grudnia 2002 7:52

gdzie ECADv9 @ plik? pls powiedz mi na NT/2000
Powrót do góry
huahua

Post 16 grudnia 2002 8:32

Czy ktoś, kto używać tych sformułować kilka uwag? Chcę, aby przełączyć się na Linuksa
Powrót do góry
coppervaporlaser

Post 25 grudnia 2002 19:13

Można pobrać wersję freeware orzeł z www.cadsoft.de - to działa dobrze i stabilna. Mam to działa w SuSE Linux 8.0

ale theres innym PCB "wzoru" narzędzia zawarte w dystrybucji SUSE - zapomniałem nazwę, ale nie warto spróbować (bardziej jak farba prog)
Powrót do góry
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PCB Routing & Schemat układu oprogramowania & Simulation -> Czy istnieje PCB oprogramowania na platformie Linux?
Strona 1 z 1 Wszystkie czasy w strefie GMT 2 godziny

Nadużycie | | Administrator | | Moderatorzy | | Wspomóż nas | | sitemap
wątek RSS