| Autor | Wiadomość |
|---|
swicap
| 23 maja 2007 8:44 Pytanie o zegar i odzyskiwania danych, dzięki. | | |
|
| dla CDR zatrudniających liniowe lub bangbang PD, co tam jest wychwytywanie zasięgu?
będzie cdr stracić blokady, jeśli duża fluktuacja pojawiają się w danych wejściowych? a jakie fluktuacja jest bardziej szkodliwe? DJ lub losowych jitter?
Czy jest możliwe metody projektowania solidne zablokować wykrywanie obwodów do sędziego w cdr Blokada czy nie?
Dzięki. |
|
| Powrót do góry | |
 |
Google AdSense

| 23 maja 2007 8:44 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Powrót do góry | |
 |
MSSN
| 23 maja 2007 9:08 Re: Pytanie o zegar i odzyskiwania danych, dzięki. | | |
|
| | swicap napisał: | dla CDR zatrudniających liniowe lub bangbang PD, co tam jest wychwytywanie zasięgu?
będzie cdr stracić blokady, jeśli duża fluktuacja pojawiają się w danych wejściowych? a jakie fluktuacja jest bardziej szkodliwe? DJ lub losowych jitter?
Czy jest możliwe metody projektowania solidne zablokować wykrywanie obwodów do sędziego w cdr Blokada czy nie?
Dzięki. |
Normalnie, CDR ograniczonym zakresie wychwytywania i potrzebuje pomocy pętli w czasie przejęcia.
Tak, jest możliwe metody projektowania układów wykrywania solidny zamek, który wykrywa cdr blokowania i odblokowywania do częstotliwości odniesienia w predefiniowanych błąd ppm.
Książka Razavi's, projektowanie układów scalonych do komunikacji optycznej, posiada pełną rozdziale CDR |
|
| Powrót do góry | |
 |
swicap
| 23 maja 2007 9:50 Pytanie o zegar i odzyskiwania danych, dzięki. | | |
|
| hi, MSSN, dzięki za odpowiedź. Chcę wiedzieć dokładnie, odchylenie frequcy że cdr może przechwycić tylko z pd. Przeczytałem książkę razavi już. Nie descript wykonania obwodów na Blokada CDR w konstrukcji detektora, myślę. Woule u podać więcej szczegółów? Thank u. |
|
| Powrót do góry | |
 |
beckchm
| 28 lipca 2007 12:58 Re: Pytanie o zegar i odzyskiwania danych, dzięki. | | |
|
| fluktuacja jest duża
zakres nie może obejmować zmiany |
|
| Powrót do góry | |
 |