Regulamin | Ostatnie posty | temat RSS | Szukaj | Zarejestruj | Zaloguj

Klon ICD2 USB - jak zmusić go do pracy z 3.3V PIC24s?

Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrollers -> klon ICD2 USB - jak zmusić go do pracy z 3.3V PIC24s?
Wersja arabska Wersja bułgarska Polish version Wersja czeska Wersja w języku duńskim Wersja niemiecka Wersja grecka Wersja anglojęzyczna Wersja hiszpańska Wersja fińska Wersja francuska Hinduski wersji Chorwacki wersji Indonezyjski wersji Wersja włoska Hebrajski wersji Japońskiej wersji Koreańskiej wersji Wersja litewska Wersja łotewska Wersja w języku niderlandzkim Wersja w języku norweskim English version Wersja portugalska Wersja rumuńska Rosyjska wersja Wersja słowacka Wersja słoweńska Serbski wersji Wersja szwedzka Tagalski wersji Ukraińska wersja Wietnamski wersji Chiński wersji
Autor Wiadomość
crystallattice

Post 22 stycznia 2009 15:48 Re: klon ICD2 USB - jak zmusić go do pracy z 3.3V PIC24s

Więc moje zdjecia zmodyfikowano ICD2 Clone: wyciąć utwór z vcc T2, T2 podłączyć do docelowej vcc (pin 2 J2). Teraz, gdy podłączony do systemu 24F@3.3V, w MCLR na 3.3V, kiedy wysoki, MPLAB czyta Vpp docelowy jako 3.3V, a także na mulimeter. Gdy podłączony do systemu 18f @ 5V MPLAB brzmi jak Target Vpp 12.5V a także na mulimeter. Myślę, że moje PICS ICD2 Clone będzie pracować tak jak Pyto2. Inni użytkownicy, którzy PICS musi spróbować i zobaczyć czy wszystko działa.
Powrót do góry
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrollers -> klon ICD2 USB - jak zmusić go do pracy z 3.3V PIC24s?
Strona 4 z 4 Wszystkie czasy w strefie GMT 2 godziny
Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4

Nadużycie | | Administrator | | Moderatorzy | | Wspomóż nas | | sitemap
wątek RSS