Regulamin | Ostatnie posty | temat RSS | Szukaj | Zarejestruj | Zaloguj

Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Oprogramowanie Problemy, porady i recenzje -> Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?
Wersja arabska Wersja bułgarska Polish version Wersja czeska Wersja w języku duńskim Wersja niemiecka Wersja grecka Wersja anglojęzyczna Wersja hiszpańska Wersja fińska Wersja francuska Hinduski wersji Chorwacki wersji Indonezyjski wersji Wersja włoska Hebrajski wersji Japońskiej wersji Koreańskiej wersji Wersja litewska Wersja łotewska Wersja w języku niderlandzkim Wersja w języku norweskim English version Wersja portugalska Wersja rumuńska Rosyjska wersja Wersja słowacka Wersja słoweńska Serbski wersji Wersja szwedzka Tagalski wersji Ukraińska wersja Wietnamski wersji Chiński wersji
Autor Wiadomość
SISWANTO

Post 31 maj, 2006 4:09 Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

Dear All,
I need you sugestie
Chcę zbudować aplikację wykorzystania komunikacji szeregowej portu COM i mdb-Database z OS WindowsXP, który z nich najlepiej kompilator powyżej wniosek?
Borland C Builder, Delphi, MS-Visual C czy co? FYI Właściwie mojego wykształcenia jest wbudowane / programista mikrokontrolera. i tak długo, jak używać języka C.

Siswanto
Powrót do góry
View user's profile
jhonny_yang

Dzięki: 1

Post 31 maj, 2006 4:53 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

SISWANTO napisał:
Dear All,
I need you sugestie
Chcę zbudować aplikację wykorzystania komunikacji szeregowej portu COM i mdb-Database z OS WindowsXP, który z nich najlepiej kompilator powyżej wniosek?
Borland C Builder, Delphi, MS-Visual C czy co? FYI Właściwie mojego wykształcenia jest wbudowane / programista mikrokontrolera. i tak długo, jak używać języka C.
Siswanto

Najbardziej łatwe dla początkujących jest Borland C Builder lub Delphi. Zależy od podstawowego języka. Może Borland C Builder jest łatwiej, ale C nie jest bardzo skomplikowane jak wbudowany jeden.

Dla MS-Visual C to przede wszystkim wsparcie w świecie więc wszystkich problemów można łatwo rozwiązać. Jednak Visual C jest bardzo skomplikowana
Powrót do góry
View user's profile
Google
AdSense

Post 31 maj, 2006 4:53 Reklamy

Powrót do góry
kavgoxin

Post 01 czerwca 2006 17:06 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

Myślę, że VC jest również jednym dobrym rozwiązaniem. ponieważ zawiera ona wiele bibliotek związanych z comm.
Powrót do góry
View user's profile
saeid5977

Dzięki: 2

Post 05 czerwca 2006 1:27 Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

cześć
comm portu dla wszystkich są takie same (jeśli używasz mscommctrl ActiveX), ale dla DB VC jest kilka złożonych (cuz z ADO obiektu COM programowania)

między BC i Delphi, Delphi jest lepsze prędkości i inne rzeczy są takie same.
Powrót do góry
View user's profile
chiara

Dzięki: 3

Post 05 czerwca 2006 4:28 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

Delphi jest lepsze niż w prędkości kompilacji C builder nie w realizacji
binarny obraz.

W każdym razie, C Builder jest lepszą opcją dla prostego GUI appplication,
jeśli chcesz zrobić inny projekt później.

Zwykle C / C są większe zasoby w internecie.

powodzenia
Powrót do góry
View user's profile
SISWANTO

Post 06 czerwca 2006 3:08 Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

Hi reagujących,
Wszystko świetnie.
Postaram BC Builder.
Nawiasem mówiąc, w moim kraju (Indonezja) Delphi jest bardziej sławny niż BC Builder, nie wiem dlaczego.
Powodzenia dla wszystkich.

Siswanto
Powrót do góry
View user's profile
jhonny_yang

Post 06 czerwca 2006 6:43 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

SISWANTO napisał:
Hi reagujących,
Wszystko świetnie.
Postaram BC Builder.
Nawiasem mówiąc, w moim kraju (Indonezja) Delphi jest bardziej sławny niż BC Builder, nie wiem dlaczego.
Powodzenia dla wszystkich.

Siswanto

I'm Indonezja ludzi. Wiele osób, zanim w Indonezji bardzo jak Turbo Pascal Delphi jest tak wiele podobnych z pascal i C o każdy boi w Indonezji.

Aby uzyskać więcej wsparcia Myślę, musisz wybrać Delphi. w całości na świecie Borland Delphi jest bardziej popularna niż Borland C Builder. Tylko trochę użyciu Borland C Builder (komponent powodu).
Powrót do góry
View user's profile
farhantariq

Dzięki: 2

Post 20 czerwca 2006 19:50 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

Jego Borland C compiller.
Powrót do góry
View user's profile
memarian

Dzięki: 22

Post 26 czerwca 2006 20:27 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

Drogi,

Używam Pascal wiele lat temu, a ja teraz preffer Delphi. Do portu szeregowego

komunikacji istnieje wiele wolnego komponentów w sieci zarówno dla

Borland Delphi i Borland C Builder.

Do bazy danych Delphi i C Builder są łatwiejsze.

Powodzenia.
Powrót do góry
View user's profile
hondacivic

Post 26 czerwca 2006 20:32 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

Jeśli programista delphi Myślę, że powinieneś zrobić, ponieważ dla programowania w delphi licować widzę TurboPower komponent jest dobre dla you.It jest całkowicie bezpłatne charge.You można uzyskać z http://sourgeforge.net (znaleźć "TurboPower"). powodzenia
Powrót do góry
View user's profile
mutevaggil

Miejsce: Stambuł-TURKIYE

Post 11 października 2006 15:54 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

wszelkie inne pomysł?

DELPHI?
Visual C ?
Borland C ?

który jest najbardziej odpowiedni dla PORT interfejs, GUI, Signal Processing i MICROCONTROL projektów?

krótko, który jest najbardziej odpowiedni dla elektronicznego człowiek?

dzięki advence.
Powrót do góry
View user's profile
prabhak

Post 14 października 2006 8:34 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

Anyday dla małych utilitiy programowania i sugerują Delphi.

obecnie Borland wydała bezpłatną wersję swojego narzędzia (TurboExplorer).

z dostępności i jakości komponentów, wystarczy skoncentrować się na functionlity.

Look no further niż delphi.
Powrót do góry
View user's profile
mutevaggil

Miejsce: Stambuł-TURKIYE

Post 09 listopada 2006 20:04 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?

Delphi prowadzi drogę do teraz.

oraz wszelkie inne pomysł?
Powrót do góry
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Oprogramowanie Problemy, porady i recenzje -> Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy?
Strona 1 z 1 Wszystkie czasy w strefie GMT 2 godziny

Nadużycie | | Administrator | | Moderatorzy | | Wspomóż nas | | sitemap
wątek RSS