| Autor | Wiadomość |
|---|
SISWANTO
| 31 maj, 2006 4:09 Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy? | | |
|
| Dear All, I need you sugestie Chcę zbudować aplikację wykorzystania komunikacji szeregowej portu COM i mdb-Database z OS WindowsXP, który z nich najlepiej kompilator powyżej wniosek? Borland C Builder, Delphi, MS-Visual C czy co? FYI Właściwie mojego wykształcenia jest wbudowane / programista mikrokontrolera. i tak długo, jak używać języka C.
Siswanto |
|
| Powrót do góry | |
 |
jhonny_yang
| 31 maj, 2006 4:53 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy? | | |
|
| | SISWANTO napisał: | Dear All, I need you sugestie Chcę zbudować aplikację wykorzystania komunikacji szeregowej portu COM i mdb-Database z OS WindowsXP, który z nich najlepiej kompilator powyżej wniosek? Borland C Builder, Delphi, MS-Visual C czy co? FYI Właściwie mojego wykształcenia jest wbudowane / programista mikrokontrolera. i tak długo, jak używać języka C. Siswanto |
Najbardziej łatwe dla początkujących jest Borland C Builder lub Delphi. Zależy od podstawowego języka. Może Borland C Builder jest łatwiej, ale C nie jest bardzo skomplikowane jak wbudowany jeden.
Dla MS-Visual C to przede wszystkim wsparcie w świecie więc wszystkich problemów można łatwo rozwiązać. Jednak Visual C jest bardzo skomplikowana |
|
| Powrót do góry | |
 |
Google AdSense

| 31 maj, 2006 4:53 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Powrót do góry | |
 |
kavgoxin
| 01 czerwca 2006 17:06 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy? | | |
|
| | Myślę, że VC jest również jednym dobrym rozwiązaniem. ponieważ zawiera ona wiele bibliotek związanych z comm. |
|
| Powrót do góry | |
 |
saeid5977
| 05 czerwca 2006 1:27 Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy? | | |
|
| cześć comm portu dla wszystkich są takie same (jeśli używasz mscommctrl ActiveX), ale dla DB VC jest kilka złożonych (cuz z ADO obiektu COM programowania)
między BC i Delphi, Delphi jest lepsze prędkości i inne rzeczy są takie same. |
|
| Powrót do góry | |
 |
chiara
| 05 czerwca 2006 4:28 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy? | | |
|
| Delphi jest lepsze niż w prędkości kompilacji C builder nie w realizacji binarny obraz.
W każdym razie, C Builder jest lepszą opcją dla prostego GUI appplication, jeśli chcesz zrobić inny projekt później.
Zwykle C / C są większe zasoby w internecie.
powodzenia |
|
| Powrót do góry | |
 |
SISWANTO
| 06 czerwca 2006 3:08 Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy? | | |
|
| Hi reagujących, Wszystko świetnie. Postaram BC Builder. Nawiasem mówiąc, w moim kraju (Indonezja) Delphi jest bardziej sławny niż BC Builder, nie wiem dlaczego. Powodzenia dla wszystkich.
Siswanto |
|
| Powrót do góry | |
 |
jhonny_yang
| 06 czerwca 2006 6:43 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy? | | |
|
| | SISWANTO napisał: | Hi reagujących, Wszystko świetnie. Postaram BC Builder. Nawiasem mówiąc, w moim kraju (Indonezja) Delphi jest bardziej sławny niż BC Builder, nie wiem dlaczego. Powodzenia dla wszystkich.
Siswanto |
I'm Indonezja ludzi. Wiele osób, zanim w Indonezji bardzo jak Turbo Pascal Delphi jest tak wiele podobnych z pascal i C o każdy boi w Indonezji.
Aby uzyskać więcej wsparcia Myślę, musisz wybrać Delphi. w całości na świecie Borland Delphi jest bardziej popularna niż Borland C Builder. Tylko trochę użyciu Borland C Builder (komponent powodu). |
|
| Powrót do góry | |
 |
farhantariq
Dołączył: 13 cze 2006 Posts: 57 Dzięki: 2 Lokalizacja: Pakistan
| 20 czerwca 2006 19:50 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy? | | |
|
| | Jego Borland C compiller. |
|
| Powrót do góry | |
 |
memarian
| 26 czerwca 2006 20:27 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy? | | |
|
| Drogi,
Używam Pascal wiele lat temu, a ja teraz preffer Delphi. Do portu szeregowego
komunikacji istnieje wiele wolnego komponentów w sieci zarówno dla
Borland Delphi i Borland C Builder.
Do bazy danych Delphi i C Builder są łatwiejsze.
Powodzenia. |
|
| Powrót do góry | |
 |
hondacivic
| 26 czerwca 2006 20:32 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy? | | |
|
| | Jeśli programista delphi Myślę, że powinieneś zrobić, ponieważ dla programowania w delphi licować widzę TurboPower komponent jest dobre dla you.It jest całkowicie bezpłatne charge.You można uzyskać z http://sourgeforge.net (znaleźć "TurboPower"). powodzenia |
|
| Powrót do góry | |
 |
mutevaggil
Dołączył: 07 Wrz 2006 Posts: 61 Dzięki: 1 Miejsce: Stambuł-TURKIYE
| 11 października 2006 15:54 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy? | | |
|
| wszelkie inne pomysł?
DELPHI? Visual C ? Borland C ?
który jest najbardziej odpowiedni dla PORT interfejs, GUI, Signal Processing i MICROCONTROL projektów?
krótko, który jest najbardziej odpowiedni dla elektronicznego człowiek?
dzięki advence. |
|
| Powrót do góry | |
 |
prabhak
| 14 października 2006 8:34 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy? | | |
|
| Anyday dla małych utilitiy programowania i sugerują Delphi.
obecnie Borland wydała bezpłatną wersję swojego narzędzia (TurboExplorer).
z dostępności i jakości komponentów, wystarczy skoncentrować się na functionlity.
Look no further niż delphi. |
|
| Powrót do góry | |
 |
mutevaggil
Dołączył: 07 Wrz 2006 Posts: 61 Dzięki: 1 Miejsce: Stambuł-TURKIYE
| 09 listopada 2006 20:04 Re: Borland Delphi, C Builder lub Visual C najlepszy? | | |
|
| Delphi prowadzi drogę do teraz.
oraz wszelkie inne pomysł? |
|
| Powrót do góry | |
 |