Regulamin | Ostatnie posty | temat RSS | Szukaj | Zarejestruj | Zaloguj

Usług elektronicznych

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Profesjonalny sprzęt i Elektroniki Design -> Usługi elektroniczne
Wersja arabska Wersja bułgarska Polish version Wersja czeska Wersja w języku duńskim Wersja niemiecka Wersja grecka Wersja anglojęzyczna Wersja hiszpańska Wersja fińska Wersja francuska Hinduski wersji Chorwacki wersji Indonezyjski wersji Wersja włoska Hebrajski wersji Japońskiej wersji Koreańskiej wersji Wersja litewska Wersja łotewska Wersja w języku niderlandzkim Wersja w języku norweskim English version Wersja portugalska Wersja rumuńska Rosyjska wersja Wersja słowacka Wersja słoweńska Serbski wersji Wersja szwedzka Tagalski wersji Ukraińska wersja Wietnamski wersji Chiński wersji
Autor Wiadomość
Ganymede

Post 02 marca 2002 2:08

Wiem to proboably otwarcie całości możemy robaki - ale tutaj przejść.

Gdybym zaoferowania usługi przenoszenia papieru do rysunków CAD formatów i transferu plików pomiędzy różnymi platformami, co mówisz byłoby najlepsze kolekcje narzędzi i sprzętu / oprogramowania do pracy.

Autocad wydaje się być górę psa do ogólnego rysunku pracy - to są pliki DXF format najlepszy do skoków całej platformy?

W odniesieniu do usług PCB! - Gdzie mogę zacząć. Co by to kosztowało mnie kick off?

PS Tak wiem, gdzie jestem - myślę, że to jest najlepsze miejsce, aby zadać pytanie.
Powrót do góry
View user's profile
Google
AdSense

Post 02 marca 2002 2:08 Reklamy

Powrót do góry
mrlogical
Opinie

Post 03 marca 2002 2:20

Spróbuj P * otel 99 SE za schematyczne wychwytywania i pcb układu, jest dość dobry. Będzie także konwertować do Acad dxf i dwg w formacie pliku. uzyskać z tego forum.
Powrót do góry
View user's profile
Ganymede

Post 03 marca 2002 20:47

Thanks Tony - Twój innym polecić ten pakiet do mnie.

Anyyone w uk znasz Finansowego wsparcia mogę dostać - (New Deal Gov może - tego typu rzeczy).

Im robi wiele badań nad tym, co ludzie mogą być w obszarze im na myśli - ale finansowania z bezrobotnych do osób pracujących na własny rachunek jest jednym piekła kroku.

Thanx in advance.
Powrót do góry
View user's profile
Phytex

Post 08 marca 2002 9:47

Dziękujemy za informacje!
Powrót do góry
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Profesjonalny sprzęt i Elektroniki Design -> Usługi elektroniczne
Strona 1 z 1 Wszystkie czasy w strefie GMT 2 godziny

Nadużycie | | Administrator | | Moderatorzy | | Wspomóż nas | | sitemap
wątek RSS